Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 16:33 ارسال شده در January 7, 2025 at 16:33 نام شما در بازی: Matthew_Ranger نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 44 Non Fac توضیحات شکایت: اتک و کیل بیرون از آرمی مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Levin_Paradise ارسال شده در January 7, 2025 at 16:56 ارسال شده در January 7, 2025 at 16:56 سلام عزیز تو عکسی که فرستادید معلوم هست شما در تایم راب با این ماشین چیکار میکردید تو ارمی شما با ماشین وارد ارمی شودید و من اومدم روی سقف شما من داشتم تیر اندازی میکردم که شما رفتید بیرون عزیز من ساب ارمی هستم و باید هواسم به ارمی باشه
Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 22:32 نویسنده ارسال شده در January 7, 2025 at 22:32 5 ساعت قبل، Walton_Killer گفته است: سلام عزیز تو عکسی که فرستادید معلوم هست شما در تایم راب با این ماشین چیکار میکردید تو ارمی شما با ماشین وارد ارمی شودید و من اومدم روی سقف شما من داشتم تیر اندازی میکردم که شما رفتید بیرون عزیز من ساب ارمی هستم و باید هواسم به ارمی باشه دوست عزیز من از اولشم وارد آرمی نشدم و فقط چون کلاینت بودم و کمربند نبسته بودم از ماشین افتادم بیرون و تا بخوام دوباره سوار ماشین بشم همون موقع شماهم اومدید بیرون و شروع به تیر اندازی کردید تو عکس مشخصه که من اصلا نزدیک محوطه آرمی هم نشدم چه برسه به اینکه بخوام بیام بیرون
Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 22:35 نویسنده ارسال شده در January 7, 2025 at 22:35 2 دقیقه قبل، Matthew_Ranger گفته است: دوست عزیز من از اولشم وارد آرمی نشدم و فقط چون کلاینت بودم و کمربند نبسته بودم از ماشین افتادم بیرون و تا بخوام دوباره سوار ماشین بشم همون موقع شماهم اومدید بیرون و شروع به تیر اندازی کردید تو عکس مشخصه که من اصلا نزدیک محوطه آرمی هم نشدم چه برسه به اینکه بخوام بیام بیرون بیام بیرون از محوطه آرمی
Vincenzo_Paradise ارسال شده در January 8, 2025 at 21:41 ارسال شده در January 8, 2025 at 21:41 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Matthew_Ranger 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - شما حتی در محدود اطراف آرمی اگر رفتار مشکوک یا حضور بی جهت داشته باشید ، افراد ارتش حق برخورد با شما رو دارند ، مورد دوم کیفیت مدارک به شدت پایین بوده و چیزی مشخص نبوده ! 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ✒️ 𝑳𝒊𝒏𝒖𝒙𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝑿
پست های پیشنهاد شده