Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 16:33 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 16:33 نام شما در بازی: Matthew_Ranger نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Walton_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 44 Non Fac توضیحات شکایت: اتک و کیل بیرون از آرمی مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Dani_Vengeance ارسال شده در January 7, 2025 at 16:56 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 16:56 سلام عزیز تو عکسی که فرستادید معلوم هست شما در تایم راب با این ماشین چیکار میکردید تو ارمی شما با ماشین وارد ارمی شودید و من اومدم روی سقف شما من داشتم تیر اندازی میکردم که شما رفتید بیرون عزیز من ساب ارمی هستم و باید هواسم به ارمی باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 22:32 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 22:32 5 ساعت قبل، Walton_Killer گفته است: سلام عزیز تو عکسی که فرستادید معلوم هست شما در تایم راب با این ماشین چیکار میکردید تو ارمی شما با ماشین وارد ارمی شودید و من اومدم روی سقف شما من داشتم تیر اندازی میکردم که شما رفتید بیرون عزیز من ساب ارمی هستم و باید هواسم به ارمی باشه دوست عزیز من از اولشم وارد آرمی نشدم و فقط چون کلاینت بودم و کمربند نبسته بودم از ماشین افتادم بیرون و تا بخوام دوباره سوار ماشین بشم همون موقع شماهم اومدید بیرون و شروع به تیر اندازی کردید تو عکس مشخصه که من اصلا نزدیک محوطه آرمی هم نشدم چه برسه به اینکه بخوام بیام بیرون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Matthew_Ranger ارسال شده در January 7, 2025 at 22:35 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2025 at 22:35 2 دقیقه قبل، Matthew_Ranger گفته است: دوست عزیز من از اولشم وارد آرمی نشدم و فقط چون کلاینت بودم و کمربند نبسته بودم از ماشین افتادم بیرون و تا بخوام دوباره سوار ماشین بشم همون موقع شماهم اومدید بیرون و شروع به تیر اندازی کردید تو عکس مشخصه که من اصلا نزدیک محوطه آرمی هم نشدم چه برسه به اینکه بخوام بیام بیرون بیام بیرون از محوطه آرمی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در January 8, 2025 at 21:41 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2025 at 21:41 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Matthew_Ranger 📑 شکایت شما بررسی و رد شد ❌ 📄 دلایل : - شما حتی در محدود اطراف آرمی اگر رفتار مشکوک یا حضور بی جهت داشته باشید ، افراد ارتش حق برخورد با شما رو دارند ، مورد دوم کیفیت مدارک به شدت پایین بوده و چیزی مشخص نبوده ! 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 ✒️ 𝑳𝒊𝒏𝒖𝒙𝑴𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝑿 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده