Troll_Scarlett ارسال شده در December 30, 2024 at 20:41 ارسال شده در December 30, 2024 at 20:41 نام شما در بازی: Troll_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) لول ۳۸_ عضو فکشن نیستم توضیحات ایشون الکی و بدون دلیل ف من وانتد حمل گان داد با اینکه من از وقتی اومدم سرور رفتم دمز و از یکی ک تو دمز بود پرسیدم ک من تقریبا چقد اینجا هستم گف ۱۰ ۲۰ دقیقه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Troll_Scarlett ارسال شده در December 30, 2024 at 20:44 نویسنده ارسال شده در December 30, 2024 at 20:44 2 دقیقه قبل، Troll_Hermanos گفته است: نام شما در بازی: Troll_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) لول ۳۸_ عضو فکشن نیستم توضیحات ایشون الکی و بدون دلیل ف من وانتد حمل گان داد با اینکه من از وقتی اومدم سرور رفتم دمز و از یکی ک تو دمز بود پرسیدم ک من تقریبا چقد اینجا هستم گف ۱۰ ۲۰ دقیقه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) اینو یادم رف بدم
Vincenzo_Paradise ارسال شده در December 31, 2024 at 01:48 ارسال شده در December 31, 2024 at 01:48 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Troll_Hermanos 📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ 💎 برای بازیکن Sajad_Rail مجازات صورت خواهد گرفت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰
پست های پیشنهاد شده