Troll_Scarlett ارسال شده در December 30, 2024 at 20:41 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 at 20:41 نام شما در بازی: Troll_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) لول ۳۸_ عضو فکشن نیستم توضیحات ایشون الکی و بدون دلیل ف من وانتد حمل گان داد با اینکه من از وقتی اومدم سرور رفتم دمز و از یکی ک تو دمز بود پرسیدم ک من تقریبا چقد اینجا هستم گف ۱۰ ۲۰ دقیقه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Troll_Scarlett ارسال شده در December 30, 2024 at 20:44 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2024 at 20:44 2 دقیقه قبل، Troll_Hermanos گفته است: نام شما در بازی: Troll_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Sajad_Rail اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) لول ۳۸_ عضو فکشن نیستم توضیحات ایشون الکی و بدون دلیل ف من وانتد حمل گان داد با اینکه من از وقتی اومدم سرور رفتم دمز و از یکی ک تو دمز بود پرسیدم ک من تقریبا چقد اینجا هستم گف ۱۰ ۲۰ دقیقه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) اینو یادم رف بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ehsan_Linux ارسال شده در December 31, 2024 at 01:48 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2024 at 01:48 ⚜️ سلام و خدمت شما پلیر عزیز ⚜️ 💠 @Troll_Hermanos 📑 شکایت شما پیگیری و قبول شد ✅ 💎 برای بازیکن Sajad_Rail مجازات صورت خواهد گرفت 🌾 با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید ، پیروز و پاینده باشید 🤍 🔰 Telegram Channel : @IRan_Role_Play 🔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده