• اطلاعیه مهم
    تمامی تصاویر آپلود شده باید صرفاً از سایت RpFile.com باشند.
    لطفاً برای قرار دادن تصویر، از گزینه «درج پیوند» استفاده کنید.

رفع بن اکانت از طرف ادمین

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Shahab_Nitro
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Shahab_Nitro

New member
درود عزیزان من یه اک به نام Shahab_Nitro داشتم که بن ۷ روزه خورد بعد ۲۴ ساعت بن داعم خورد از  طرف ادمین احمد ترو خدا قلت کردم کمکم کنید

درود موضوع چی بوده ؟ 

بن داعم شامل : 

فیک اکانت

تبلیغات 

ریل سل 

میشود اگر موردی جز این بوده از صفحه با f8 عکس بگیرید و  اگر واقعا ادمین بدون مدرک کافی و خارج از قوانین بن داعم داده در فروم ازش شکایت کنید  موفق باشید

نام شما در بازی: Ali_Lenzo

نام ادمینی که شما از ایشان شکایت دارید: Ahmad

اطلاعات اکانت شما ( Level:4

توضیحات شکایت: بنده با رفیقم Ebi_Johnson در کازینو بودیم بعد سودی که کردیم یکم همدیگرو واسه شوخی کشتیم بعد رفتیم به سمت شهر 1 و اونجا پلیری Amir.Tekido بود که لولش 1 بعد یکی میخواست تبرش کنه میگفت اسکینت رو 10k بده بقیه پول رو پی میکنم بود بعد من به Amir.Tekido گفتم تو لولت یکه میخواد خرت کنه که تبرت کنه
حتی رفیقم هم (Ebi_Johnson )به Amir.Tekido گفت میخواد تبرت کنه حواست باشه
بعد الان شما برید نگاه کنید به خدا من از 4 ساعتی که تو گیمم 5 ساعتش رو تا کازینو هستم از شانس بدم رفتم یه دوری بزنم که این بلاح سرم اومد من فقط به Amir.Tekido خاستم کمک کنم فقط خواستم بهش بگم یکی میخواد تبرت کنه حواست باشه گل پسر
به جان مادرم به جان خواهرم اصلا scam در کار نیست به خدا من فقط یه بار میوت شدم اونم تو کازینو زیاد حرف میزدم به جان مادرم من کاره ای نیستم
من بلد کردم خاستم به یه تازه کار کمک کنم که اثیر شدم بعد ادمین Ahmad میاد بن دائم میده حتما ادمین حواسش نبوده فکر کرده منو رفیقم Ebi_Johnson خواستیم تبر کنیم من شاید پول کمی باشه اما من یه 85 هزار خرج کردم واسه اکانتم
اصلا دو ساعت بعد این اتفاق من بن شدم به خدا اگه اینجوریه من باید تبر کرده باشم دیگه
شما برید سابقه پول سابقه اکانت اصلا همه چی اکانتم رو چک کنید اگر من تبری خلافی چیزی انجام داده بودم اکانتم همون بن دائم بمونه ولی اگه چیزی رخ نداده بود لطفاً اکانتم رو از بن دائم در بیارید
الان رفیقم Ebi_Johnson جانسون همینجا تو تلگرام اعتراض کرد مثل من، به 2 ساعت نکشیده اکانتش از بن دائم درومد
ترو خدا ترو خدا سریع مثل اکانت رفیقم پیگیری کنید
به جان همه کسم من کاری نکردم
مدارک مورد نیاز https://rpfile.com/uploads/guest/2026/02/07/17704732022192
177047320221921.jpg
1.jpg

اوه اوه چه کلاهبرداری کردی که بن دائم خوردی حاج آقا

سلام ادمین عزیز من یه اشتباه کردم رفتم تو اکانت رفیقم بعد ادمین دید بنش کرد الان چند ماه بخاطر یک اکانت منو رفیقم یکم شکر اب شدیم الان میشه این ا
177211435695751.jpg
کانتو ان بن کنی لطفاً

عقب
بالا