• اطلاعیه مهم
    تمامی تصاویر آپلود شده باید صرفاً از سایت RpFile.com باشند.
    لطفاً برای قرار دادن تصویر، از گزینه «درج پیوند» استفاده کنید.

بن شدن بی دلیل اکانت

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Mobina_Bloody
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mobina_Bloody

New member
اکانت‌های سمپ:
  • Mobina_Bloody
  • Negen_Pure
  • Setaysh_MG
سلام خسته نباشید من بعد از چند سال میخاستم وارد سرور شدم که دیدم اکانتم توسط Yoones_Killer بن دائم شده آخه من کاری نکردم من بعد چند وقت اومدم سرور برای بازی که دیدم این شکلی شده دقیقا تاریخ بن شدن هم می‌نویسم 01/11/2024 ساعت 20:17:23
اگه میشه این اکانت منو از بنی در بیارید خاهشا من کاری نکردم

سلام بنده علی محمدی هستم نام بازیم Ali_Lenzo شماره اکانت :09368772450
بنده پاتوقم تو بازی کلا کازینو هست بند چند ساعت گیم پلی تو کازینو اومدم با رفیقم Ebi_Johnson یکم بریم دور بزنم تو شهر بعد پلیری به این Amir.Tekido دیدم که لول یک بود یه یارو ای میخواست تبرش کنه بعد منو رفیقم Ebi_Johnson به پلیر Ami.Tekido گفتیم هواست باشه میخواد تبرت کنه بعد ما همین حرف رو که زدیم با ماشین رفتیم ،،، بعد دو ساعت یهو یه ادمینی به اسم Ahmad منو رفیقم Ebi_Johnson رو بن دائم داد به. رفیقم رفت همین رو به پشتیبانی گفت از بن درومد الان داره پلی میده تو سرور اما من Ali_Lenzo هنوز چند ساعت گذشته ولی هیچی به هیچی
آقا شما برید سابقه اکانت رو چک کنید اگر scam وجود داشت تو اکانتم بزارید همین بن دائم باشه ولی اگه نبود لطفا اکانت رو از بن دائم دربیارید
177047320221921.jpg

سلام بنده علی محمدی هستم نام بازیم Ali_Lenzo شماره اکانت :09368772450
بنده پاتوقم تو بازی کلا کازینو هست بند چند ساعت گیم پلی تو کازینو اومدم با رفیقم Ebi_Johnson یکم بریم دور بزنم تو شهر بعد پلیری به این Amir.Tekido دیدم که لول یک بود یه یارو ای میخواست تبرش کنه بعد منو رفیقم Ebi_Johnson به پلیر Ami.Tekido گفتیم هواست باشه میخواد تبرت کنه بعد ما همین حرف رو که زدیم با ماشین رفتیم ،،، بعد دو ساعت یهو یه ادمینی به اسم Ahmad منو رفیقم Ebi_Johnson رو بن دائم داد به. رفیقم رفت همین رو به پشتیبانی گفت از بن درومد الان داره پلی میده تو سرور اما من Ali_Lenzo هنوز چند ساعت گذشته ولی هیچی به هیچی
آقا شما برید سابقه اکانت رو چک کنید اگر scam وجود داشت تو اکانتم بزارید همین بن دائم باشه ولی اگه نبود لطفا اکانت رو از بن دائم دربیارید
177047320221921.jpg
ایشالا از بن در بیای

عقب
بالا