Marco_Salamanka ارسال شده در April 8, 2024 at 16:09 #35428 ارسال شده در April 8, 2024 at 16:09 نام شما در بازی:Artin_Gangster نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Ahmad_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level20/توی هیچ فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این جناب به من وانتد بی دلیل داده درخواست دارم که مجازات بشه. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Arshia Moltafet ارسال شده در April 14, 2024 at 17:21 #36021 ارسال شده در April 14, 2024 at 17:21 در ۱۴۰۳/۱/۲۰ در 19:39، Marko_Seville گفته است: نام شما در بازی:Artin_Gangster نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Ahmad_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level20/توی هیچ فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این جناب به من وانتد بی دلیل داده درخواست دارم که مجازات بشه. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. باید در بخش شکایت از اقلیت های دولتی ثبت شود . امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 2 @ اشتراک گذاری 𝑭𝒂𝒅𝒂𝒆𝒊
پست های پیشنهاد شده