Mohamad_Mafia ارسال شده در March 24, 2024 at 12:56 #32126 ارسال شده در March 24, 2024 at 12:56 فرم درخواست رهبری ریاست جمهوری شرایط مورد نیاز 1.حداقل سن قابل پذیرش : 15 2.نام کاراکتر شما باید آرپی باشد. 3.حداقل سطح مورد نیاز کاراکتر : 17 4.حداقل زمان فعالیت لازم روزانه: 2 ساعت یا بیشتر 5.تسلط کامل بر تمامی قوانین رول پلی و سرور 6.تجربه کامل در فصل سازمان های دولتی 7.داشتن Telegram و Discord 8.مسلط به زبان فنگلیش اطلاعات IC 1.نام اکانت : 2.لول : 3.سن اکانت : 4.سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و مشخصات اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1.نام واقعی شما : 2.سن واقعی شما : 3.آیدی تلگرام : 4.آیدی دیسکورد : 5.مقدار تایم پلی روزانه : 6.هدف شما از لیدری چیست ؟ 7.اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل سازمان را دارید ؟ 8.چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : 9.آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ 10.آیا با انجمن سرور آشنایی دارید ؟ 11.بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد سازمان میکنید ؟ 12.رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13.آیا به زبان فنگلیش مسلط هستید؟ 🔸در صورت داشتن شرایط مورد نیاز فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
YusefLeon ارسال شده در March 24, 2024 at 20:36 #32349 ارسال شده در March 24, 2024 at 20:36 1.نام اکانت :Yousef_Spicy 2.لول :31 3.سن اکانت :51 4.سابقه شما در اقلیت های : Radio R 6 Army R 6 Lvpd R 8 Lspd R 6 Lspd R 6 FBl R 8 Nopo R 7 Shahdary R 5 Shahdry R 2 FBl R 4 FBl R 6 لیو زدم اف بودم اف کیک شدم Nopo R 11 Nopo R 11 Nopo R 12 Nopo R 3 Leave Shahdari R-7 [FBl] L دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و مشخصات اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1.نام واقعی شما :یوسف 2.سن واقعی شما :۱۷ 3.آیدی تلگرام :Sheikh_Gotter 4.آیدی دیسکورد :Yousef_Killer 5.مقدار تایم پلی روزانه :3 6.هدف شما از لیدری چیست ؟ تاپ فکشن کسب تجربه 7.اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل سازمان را دارید ؟بله کاملا 8.چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :فول 9.آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ بله ۶یا۵ بار 10.آیا با انجمن سرور آشنایی دارید ؟بله کاملا 11.بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد سازمان میکنید ؟ سابقه مورد نیاز داشتن ادب نظم _ بلد بودن قوانین ارپی 12.رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغات _جایزه های هفتگی _جایزه های روزنانه 13.آیا به زبان فنگلیش مسلط هستید بله
Hosein_Tiger ارسال شده در March 25, 2024 at 09:06 #32477 ارسال شده در March 25, 2024 at 09:06 1.نام اکانت : Samuel_Madison 2.لول : 29 3.سن اکانت :42 4.سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R4 LSPD R3 NEWS R Manger Army R 3 LSPD R 7 Government R 2 Medic R 4 > Manager Army Rank 9 > Manager FBI Rank 6 Government R6 Vazir Behdasht Medic R 9 Sub FBI R 4 Nopo R11 Sub Medic Rank 10 Leader FBI R6> Manager News Rank 9 Sub News Rank 10 Leader توجه : عکس از wbook/ و مشخصات اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1.نام واقعی شما : محمد حسین 2.سن واقعی شما :۱۶ 3.آیدی تلگرام :@H0sein_z021 4.آیدی دیسکورد :hosein01333 5.مقدار تایم پلی روزانه :۲ ساعت به بالا 6.هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سابقه لیدری و بهبود دادن به ارپی سرور 7.اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل سازمان را دارید ؟ بله وقت کافی و کنترل کامل رو دارم 8.چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا به قوانین ارپی و نحوه عملکرد آن مسلط هستم 9.آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ خیر 10.آیا با انجمن سرور آشنایی دارید ؟ کاملا آشنایی دارم 11.بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد سازمان میکنید ؟ کسانی که شرایط ورود به فکشن دارند بلد بودن قوانین سازمان بلد بودن قوانین سرور بلد بودن فینگلیش دارا بودن وقت کافی برای سازمان دارا بودن دیسکورد و تلگرام 12.رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با روش های تشویقی و تعریف های درست از سازمان به سه تا از افراد درون فکشن که در هفته اخیر فعالیت خوبی داشته باشند پول+رنک به آنها جایزه داده میشود برطرف کردن ایراد های افراد سازمان بهتر کردن نظم اعضای فکشن در میتینگ ها و رزمایش دولت به افرادی که دوستان خود را به فکشن معرفی کرده و در تست ها قبول شوند از طرف بنده هدیه ای به فرد داده میشود انتخاب ساب و وزیرهای لایق سازمان 13.آیا به زبان فنگلیش مسلط هستید؟ کاملا مسلط هستم 1 2 @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده