Hesam_Alone ارسال شده در مارچ 10 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 10 نام شما در بازی:Hesam_Alone نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohamad_Killer اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level13 و رنک ۱ و فکشن آرمی توضیحات شکایت: من دیشب بی دلیل بن ۳ روزه به عنوان چیت خوردم بعد به لیدر اطلاع دادم ایشون بدون هیچ چیزی یا اطلاعی که به من بدن سریع منو از آرمی کیک کردن (از گپ و از فکشن) و من ۸ اکتیویتی صحیح رو ارسال کرده بودم و تا به حال مرخصی هم نگرفته بودم ایشون میتونست ۲ وارن به من بدن و من روز آخر رو مرخصی بگیرم اینجوری من الان هنوز ۸ اکتیویتی خودم حساب میشد من حاضر بودن ۱میلیون پرداخت کنم و.۵۰ باربری ببرم و بعد ایشون بی اعصاب هم هستن. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) تنها مدرکم اینه که بن شدم و از جایی فهمیدم که کیک شدم که از گروه تلگرام حذف شده بودم!!! واقعا من بی دلیل بن شدم. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nima_Killer ارسال شده در مارچ 10 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 10 عکس رو خودتون دیدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hesam_Alone ارسال شده در مارچ 10 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 10 7 ساعت قبل، Xiao گفته است: عکس رو خودتون دیدید؟ شما میشه پیام اضافی ندی مزاحم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohamad_Mafia ارسال شده در مارچ 11 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 11 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. اکانت شما مسدود شده و لیدر موظف هست شما رو از فکشن اخراج کند امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده