ZODKO12 ارسال شده در مارچ 3 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 3 سلام من با PC پلی میدم پلاگین ویس نصب کردم ولی ویس باز نمیشه ارور پلاگین میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sina_Avenger ارسال شده در مارچ 4 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 16 ساعت قبل، ZODKO12 گفته است: سلام من با PC پلی میدم پلاگین ویس نصب کردم ولی ویس باز نمیشه ارور پلاگین میده چه اروری میده؟ نقل قول 🥂𝐷𝑜𝑛'𝑡 𝑝𝑟𝑒𝑑𝑖𝑐𝑡 𝑦𝑜𝑢 𝑓𝑢𝑡𝑢𝑟𝑒, 𝑏𝑢𝑖𝑙𝑑 𝑖𝑡! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Martin_Aogiri ارسال شده در مارچ 7 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 7 ارورش اینه پلاگین ویس چت پیدا نشد منم این مشکل رو دارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
avesta ارسال شده در مِی 23 اشتراک گذاری ارسال شده در مِی 23 اقا من لولم هرچی میبرم بالا ویسم باز نمیشه صدامو کسی نمیسنوه الان من لول ۴ ام کسی صدامو نداره چرا..؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mehrab_Kmc ارسال شده در ژوئن 29 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 29 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ در 22:32، Sina_Avenger گفته است: چه اروری میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Patrick_Abyss ارسال شده در آگوست 6 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 6 من کجا میتونم ویس چت ایران رول پلی رو دان کنم؟ pc am نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Trevor_Hermanos ارسال شده در آگوست 14 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 14 آقا ما pc هستیم سمپ گوشیمون خرابه پلاگین پیسی از یجایی ریختم میرم سرور میگه پلاگین نریختی فک کنم اون پلاگین واس یه سرور دیگس تو گوگل هرجا میرم تو هر آموزشی برا سرورای دیگه یاد دادن برا سرور ایران رول پلی کسی یاد نداده کل آموزش برا سرورای دیگست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mehdi_Killer ارسال شده در اُکتُبر 21 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 21 سلام من با Pc پلی میدم Windows 10 Rx580 Ram 16GB فایل هارو ریختم اما بازم ارور پلاگین ویس چت پیدا نشد میشه راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .