Sina_Paradise ارسال شده در مارچ 1 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 نام شما در بازی:Sina_Paradise نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Hamed_Avenger اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):عضو LSPD بودم کیک شدم لولم ۱۶ توضیحات شکایت: من دو وارن داشتم بعد پول وارنمو پرداخت کردم بات تایید در اکتیویتی هام هم جیل مورد نیاز برای پاک کردن وارن زدم ایشون پیوی منو چک نکرد و وارن پاک نکرد بعد نمیدونم سر چی وارن داد افلاین بودم ولی هرچی بود باید اول وارنمو پاک میکرد بعد وارن میداد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Killer ارسال شده در مارچ 1 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 4 ساعت قبل، sinaaazizi گفته است: نام شما در بازی:Sina_Paradise نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید:Hamed_Avenger اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):عضو LSPD بودم کیک شدم لولم ۱۶ توضیحات شکایت: من دو وارن داشتم بعد پول وارنمو پرداخت کردم بات تایید در اکتیویتی هام هم جیل مورد نیاز برای پاک کردن وارن زدم ایشون پیوی منو چک نکرد و وارن پاک نکرد بعد نمیدونم سر چی وارن داد افلاین بودم ولی هرچی بود باید اول وارنمو پاک میکرد بعد وارن میداد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو درود برشما بنده تو بیسم صدات زدم نیامدی رفتی پایه معامله چند بار هم صدات زدم رنک دانت کردم نیمدی باز بد کیک کردمت الان مدرک هم دارم پیویت دادم مدرکو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sina_Paradise ارسال شده در مارچ 1 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 5 دقیقه قبل، hamed گفته است: درود برشما بنده تو بیسم صدات زدم نیامدی رفتی پایه معامله چند بار هم صدات زدم رنک دانت کردم نیمدی باز بد کیک کردمت الان مدرک هم دارم پیویت دادم مدرکو من اصلا مشکل با این نیست و ا وارنمو پاک نکردی بعد وارن ندادی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Killer ارسال شده در مارچ 1 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 1 دقیقه قبل، sinaaazizi گفته است: من اصلا مشکل با این نیست و ا وارنمو پاک نکردی بعد وارن ندادی؟ درسته فقط پول نیست که جیل هم هست که شما نزدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sina_Paradise ارسال شده در مارچ 1 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 اول باید وارن پاک میکردی بعد وارن میدادی چون هم بات تایید کرد هم جیل هامو زدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sina_Paradise ارسال شده در مارچ 1 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 1 9 دقیقه قبل، hamed گفته است: درسته فقط پول نیست که جیل هم هست که شما نزدین ۳ اکتیویتی اخرم رو نگاه کنید ۴۰ به بالا هست تاریخ وارنم هم چک کنین که ۳ روز بود وارن داشتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Yoones_Killer ارسال شده در مارچ 4 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 4 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1.به درستی از فکشن کیک شده اید. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده