Thomas_Guard ارسال شده در February 22, 2024 at 21:09 #25097 ارسال شده در February 22, 2024 at 21:09 درود خدمت تمامی کاربران سرور ایران رول پلی فرانک ناتو هستم ، تیم اجرایی و پشتیبانی عزیز ما خواهشمند این هستیم که شما که اکنون که سرور در اوج است و هر روز پلیر های جدیدی به سرور اضافه میشوند درخواست این را داریم که مافیا را ران کنید و پلیر ها بتوانند در فکشن های مافیایی هم تجربه کسب کنند چون که اکنون فقط تجربی پلیر از اقلیت گتو و دولت اکثرا هست و اگر مافیا هم ران شود سرور بلکه اینکه تعداد پلیر هایش بالا می رود و هم پلیر به سمت مافیا هم میروند و میتوانند یک تجربه خیلی عالی از مافیا کسب کنند و آن موقع شور و هیجان و لذت پلی دادن د سرور هم بیشتر می شود امیدوارم که پیشنهاد مرا بخوانید و امیدوارم که مافیا ران شود به زودی اگر موافقین لایک بزنید La Cosa Nosta | Yakuza | Russian Mafia I R a n R o l e P l a y 4 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Stalin_Ranger ارسال شده در March 17, 2024 at 13:09 #30914 ارسال شده در March 17, 2024 at 13:09 دا ببین خیلی خوبه ولی زمان می بره طراحی ماشین دسته بندی شاپ ها درست کردن tie قوانین دولتی و قوانین خود مافیا زمان بره 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Matthew_Ranger ارسال شده در March 20, 2024 at 16:36 #31550 ارسال شده در March 20, 2024 at 16:36 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ در 16:39، Ilya_Paradise گفته است: دا ببین خیلی خوبه ولی زمان می بره طراحی ماشین دسته بندی شاپ ها درست کردن tie قوانین دولتی و قوانین خود مافیا زمان بره داشم ببین طراحی ماشیناشو انجام دادن شاپ هارو هم دسته بندی کردن مکان فکشنم اوکی کردن فقط قوانین مونده و اعلام سراسری. من خودم احتمال میدم که قبل تر از این حرفا ران شده باشه . 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Arya_Scarlett ارسال شده در April 6, 2024 at 03:30 #35159 ارسال شده در April 6, 2024 at 03:30 در ۱۴۰۳/۱/۱ در 20:06، Matthew گفته است: داشم ببین طراحی ماشیناشو انجام دادن شاپ هارو هم دسته بندی کردن مکان فکشنم اوکی کردن فقط قوانین مونده و اعلام سراسری. من خودم احتمال میدم که قبل تر از این حرفا ران شده باشه . قبلا یاکوزا ران بوده 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .