Mohammad Ajam ارسال شده در February 19, 2024 at 20:11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2024 at 20:11 لول ۱۶ بود و تو فم لورد بودم و هیچ فکشنی هم نبودم و فعالیتم خیلی کم بود بچها لورد یعنی ابول و حمید و چند نفر دیگه ریال سل میکردن و من از این موضوع با خبر نبودم که وقتی بن شدم فهمیدم که اونا که ریال سل میکردن بن شودن و کسانی که تگ فم لوردو داشتن هم همینطور فقط من از تاریخ بنم ۳ ماه و نه روز گذشته و از سرور بزرگ ایران رول پلی میخواهم که این ۹ روزو چشم پوشی کنه و منو ان بن کند چون من نه اموالی داشتم که ریال سل کنم و نه هیچوقت پول برای بازی نمیگیرم و خرج نمیکنم و دلمم نمیخواد اکانتی که برایش زحمت کشیدم بن شود اونم بی دلیل. لطفا منو نادیده نگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Vip_Amir ارسال شده در March 4, 2024 at 10:52 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2024 at 10:52 با سلام، درخواست شما رد شد ! متاسفانه شما از فرم نحوه صحیح ثبت درخواست استفاده نکردید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده