Mepcaa_Hermanos ارسال شده در February 17, 2024 at 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2024 at 17:28 اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : فک کنم 40 رنک و فکشن آخری که داشتم لیدر بالاس بودم توضیحات کامل از دلیل محرومیت : بنده از لیدری به دلیل چیت دیموت کردن من فک کردم 14 روز بن میشم ولی بعد 14 روز اومدم دیدم دلیل تبلیغ ولی من در اصل هیچ تبلیغی نکرده بودم و دیگه هیچ خطایی از بنده مشاهده نمیکنید من خیلی تلاش کردم برا آن بنی خیلی ممنون میشم لطفاً بپذیرید عکس از صفحه محرومیت : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Vip_Amir ارسال شده در February 24, 2024 at 14:45 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2024 at 14:45 با سلام، متاسفانه درخواست شما رد شد ! همونطور که در نکات ذکر شده: اکانت هایی که از مدت محرومیت آنها بیش از 3 ماه گذشته باشد متاسفانه قابل پیگیری نخواهند بود. https://forum.gta-sa.ir/topic/7552-نحوه-صحیح-ثبت-درخواست-رفع-محرومیت-دائمی/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده