Arbab_Blood ارسال شده در February 17, 2024 at 14:26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17, 2024 at 14:26 سلام ادمین عزیز 🌹 بنده مهدیار فارس هستم صاحب اکانت Mahdi_Abner یا Salar_Cartel مدتی بود بخاطر دانشگاه نتونستم وارد بازی شم الان که برگشتم متوجه شدم یکی از دوستانی که رمز اکانت بنده رو داشته فکرشو نمیکردم همچین کاری رو کنه و سو استفاده کنه با تغییر اسم اکانت بنده به Arbab_Blood و کارهایی که انجام داده باعث بن شدن اکانت بنده شده . من واقعا از کارهایی که انجام داده خبری ندارم و اون شخص دیلیت اکانت زده - از روی دلسوزی بنده رمز اکانت و .. در اختیار ایشون قرار دادم و واقعا بهشون نمیخورد همچین آدمی باشند . بعضی دوستان قدمی هم مطلع هستند که بنده درگیر دانشگاه بودم و در فضای مجازی حضوری نداشتم . لطفاً رسیدگی کنید رفع بن کنید اکانت بنده رو چون علاقه خاصی به سرور شما دارم و دوست دارم دوباره در کنار دوستان پلی بدم. با تشکر . ( آیدی تلگرام @Mahdiar_gnv ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Vip_Amir ارسال شده در February 18, 2024 at 08:29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2024 at 08:29 با سلام، درخواست شما رد شد ! اکانت هایی که از مدت محرومیت آنها بیش از 3 ماه گذشته باشد متاسفانه قابل پیگیری نخواهند بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده