Allen_Dixson ارسال شده در February 16, 2024 at 11:42 #24012 ارسال شده در February 16, 2024 at 11:42 سلام وقت همگی بخیر میخواستم عضو فکشن lvpd بشم ولی نمیدونم باید چکار کنم قدیما که بازی میکردم توی تلگرام انجام میشد عضویت الان من گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنین که واسه عضویت باید چکار کنم نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Parsa_Mafia ارسال شده در March 2, 2024 at 00:14 #27452 ارسال شده در March 2, 2024 at 00:14 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در 15:12، Allen_Dixson گفته است: سلام وقت همگی بخیر میخواستم عضو فکشن lvpd بشم ولی نمیدونم باید چکار کنم قدیما که بازی میکردم توی تلگرام انجام میشد عضویت الان من گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنین که واسه عضویت باید چکار کنم میری صفحه اصلی انجمن نوشته درخواست عضویت در سازمان های دولتی انتخاب میکنی سازمان LVPD رو انتخاب و فرمو همونطور که گفته شده پرمکنی منتظر جواب لیدر میمونی بعد میری گیم تست میدی نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .