Allen_Dixson ارسال شده در فِوریه 16 اشتراک گذاری ارسال شده در فِوریه 16 سلام وقت همگی بخیر میخواستم عضو فکشن lvpd بشم ولی نمیدونم باید چکار کنم قدیما که بازی میکردم توی تلگرام انجام میشد عضویت الان من گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنین که واسه عضویت باید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Parsa_Mafia ارسال شده در مارچ 2 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 2 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۷ در 15:12، Allen_Dixson گفته است: سلام وقت همگی بخیر میخواستم عضو فکشن lvpd بشم ولی نمیدونم باید چکار کنم قدیما که بازی میکردم توی تلگرام انجام میشد عضویت الان من گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنین که واسه عضویت باید چکار کنم میری صفحه اصلی انجمن نوشته درخواست عضویت در سازمان های دولتی انتخاب میکنی سازمان LVPD رو انتخاب و فرمو همونطور که گفته شده پرمکنی منتظر جواب لیدر میمونی بعد میری گیم تست میدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .