Mahdi ارسال شده در January 13, 2024 at 14:59 #18955 ارسال شده در January 13, 2024 at 14:59 نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد ✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : 2- لول : ۳- سن اکانت : 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : 2- سن واقعی شما : 3- آیدی تلگرام : 4 - آیدی دیسکورد : 5- مقدار تایم پلی روزانه : 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Thanos_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 15:05 #18957 ارسال شده در January 13, 2024 at 15:05 اکانت : Nima_Nato 2- لول : 20 ۳- سن اکانت : 36 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R3 Army R10(Manager) Lvpd R6Ya 7 Lspd R6 Nopo R7 Fbi5 Gov R9(Sub) FBI R5 Army Sub (Alan) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : نیما 2- سن واقعی شما : ۱۶ 3- آیدی تلگرام : @Qoiic 4 - آیدی دیسکورد : nimaturk 5- مقدار تایم پلی روزانه : ۳تا ۵ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کسب سابقه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟۱۰۰٪ 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو ۱بار اف بی ای 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ افراد با سابقه و مسلط به قوانین فکشن و ارپی و سرور 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ کردن دادن جایزه به ممبرا 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : گذاشتن میتینگ هفتگی گذاشتن ایونت دادن جایزه به ممبری که بیشترین جیل رو بزنه نظارت کامل رویه عملکرد ممبرا بر مرض انتخاب ساب قابل اعتماد انتخاب منیجر فعال 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Sardar_Artos ارسال شده در January 13, 2024 at 15:05 #18958 ارسال شده در January 13, 2024 at 15:05 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Sardar_Artos 2- لول : 24 ۳- سن اکانت : 47 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : - Medic - Rank 4 - Army - Rank 3 - Lspd - Rank 5 - Fbi - Rank 7 - Fbi - Rank 7 - Government - Rank 5 - Nopo - Rank 5 - Government - Rank 9 (sub) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد حسن 2- سن واقعی شما : 17 سال 3- آیدی تلگرام : @Sardar007S 4 - آیدی دیسکورد : sardar007s 5- مقدار تایم پلی روزانه : 3 ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سابقه - داشتن تجربه رهبری سازمان پلیسی - بالابردن سطح آرپی سازمان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ وقت مناسب رو دارم ، باتوجه به سوابقم در فکشن ها و فمیلی ، اونطور که خودم میدونم توانایی کنترل و مدیریت سازمان رو دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : بر تمامی قوانین سازمان و آرپی سرور مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ بر تمامی قسمت های فروم مسلط هستم و آشنایی کافی رو دارم. 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ ۱. کسانی که لول و سوابق مورد نیاز رو داشته باشند. ۲. کسانی که نسبت به مسئولیت خود وظیفه شناس باشند ۳. فردی که عضو سازمان میشود باید نظم و ادب لازم رو داشته باشد. ۴. فرد زمان کافی رو برای فعالیت در سازمان داشته باشد. ۵. قوانین سازمان و آرپی سرور رو به خوبی بلد باشد. 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ سعی میکنم تا با در نظر گرفتن جوایزی برای افراد برتر ، افراد رو برای عضویت در سازمان جذب کنم. و فضایی دوستانه در سازمان ایجاد کنم. 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : ۱. بیان نکته هایی برای بالا رفتن آرپی اعضا ۲. لحاظ کردن جوایز برای افراد برتر ۳. لحاظ کردن مجازات برای اشتباهات ۴. نظارت مداوم بر اعضا نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
ArasH_ ارسال شده در January 13, 2024 at 15:07 #18959 ارسال شده در January 13, 2024 at 15:07 نام اکانت : Arash_Crip 2- لول :27 ۳- سن اکانت :39 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic: 6 انتقالی Army: 6 Lvpd: 7 Lspd: 6 Fbi: 4 Government: 2 NoPo: 5 Army: 3 (انتقالی منیجری) Medic: 8 (Manager) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :آرش 2- سن واقعی شما : ۱۶ 3- آیدی تلگرام :Arash_7900 4 - آیدی دیسکورد : Arash_Makarov 5- مقدار تایم پلی روزانه :+3 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه لیدری بالا بردن سطح کیفیت فکشن بالا بردن سطح ارپی فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید 1 بار ال اس پی دی 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ تایم پلی درست دارند اخلاق بلد بودن کامل ارپی فول بودن قوانین 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ کردن فکشن جایزه دادن به ممبر برتر هفته تشویق کردن ممبر ها جایزه دادن به کسی که جیل بالا دارد 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : یاد دادن قوانین به ممبر ها حل کردن مشکلات آن ها برگزاری میتینگ برای حل مشکلات برگزاری میتینگ های آموزشی 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Malkovto_Japan ارسال شده در January 13, 2024 at 15:15 #18960 ارسال شده در January 13, 2024 at 15:15 11 دقیقه قبل، Mahdi گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد ✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Saditor_Nostalgia 2- لول :24 ۳- سن اکانت :38 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Army 7 Lspd 4 Lvpd 6 Lspd Manager Nopo manager Nopo Sub leader Fbi Sub Leader توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : @SaditorM 4 - آیدی دیسکورد :ॐ♛ʍr_βlαcκ_$α♜ॐ#5507 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سابقه خوب ساخت فکشن منظم و مرتب و برتر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : مسلط کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو بله چند بار در ال پیدی و نوپو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا آشنایی داشته و هرشب چک میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ افراد با سابقه با نظم ، ادب متحد به سازمان 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ زیاد گذاشتن جوایز گوناگون جذب پلیر های با سابقه 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : میتینگ های منظم میتینگ آموزشی جوایز روزانه و هفتگی 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
YusefLeon ارسال شده در January 13, 2024 at 15:25 #18961 ارسال شده در January 13, 2024 at 15:25 1- نام اکانت :Sheikh_Gotter 2- لول :32 ۳- سن اکانت :42 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Radio R 7 Armu R 6 LVPD R 7 LSPD R 6 LSPD R 6 FBl R 7 NOPO R 7 Shahdari R 5 Shahdari r 4 FBl R 4 FBl R 5 Alan Nopo R 11 M توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :یوسف 2- سن واقعی شما :۱۶ 3- آیدی تلگرام :Sheikh_8000 4 - آیدی دیسکورد :Shrikh_Gotter 5- مقدار تایم پلی روزانه :9+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟بالا برذن سطح ارپی_ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا فول 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو بله ۵ بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کاملا فول 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟سابفه مورد نیاز_بلد بودن قوانین فکشن و ارپی _نظم ادب لدل مورد نظر 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟تببیغات جایزه های هفتگی 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخاب ساب منبجر بایق با کمک هد رفع اشکالات گذاشتن میتنگ های اموزشی و زنک اپ جایزه به افراد برتر شیفت بندی در مرز ها 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
ArefHi ارسال شده در January 13, 2024 at 16:27 #18966 ارسال شده در January 13, 2024 at 16:27 اطلاعات IC 1- نام اکانت :Aref_Pikaso 2- لول :26 ۳- سن اکانت :42 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R7 Army R7 Lspd R5 FBI R7 Government R4 Nopo R6 Government R6 (Vazir Behdasht) Lvpd R10(Leader) New Government R3 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :عارف 2- سن واقعی شما :17 3- آیدی تلگرام :@arefpik0 4 - آیدی دیسکورد :aref1547 5- مقدار تایم پلی روزانه :2تا 5 ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ هدف لیدری کسب تجربه بیشتر و آرپی بهتر بهتر کردن بالا بردن فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : آرپی بسیار بالا و کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید؟ خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل آشنا هستم و همیشه چک میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سابقه آرمی و با ادب و با نظم بودن ممبر و شکایت از او کمتر باشد. 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ گذاشتن جایزه برای بهتر شدن فکشن دادن رنک به افراد با نظم و ترتیب و انضباط 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : کسانی رو که سابقه بالا و فعالیت و نظارت خوبی داشته باشند را به مقام بالا میبرم ساب فکشن رو از نظر سابقه بالا انتخاب میکنم و منیجر از لحاظ فعالیت و تلاش بالا... 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 16:59 #18972 ارسال شده در January 13, 2024 at 16:59 1- نام اکانت :Hamed_Paradise 2- لول :31 ۳- سن اکانت :46 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Hosppital: رنک ۷ Armi :رنک ۱ یا ۲ بودم Hosppital:۲ یا ۳ بودم اگه اشتباه نکنم Lspd: رنک ۷ بودم Nop: رنک ۵ بودم Lspd: رنک ۴ بودم Govemment: رنک ۵ بودم Armi: اول رنک ۱۰ بودم منیجر بودم وبعد رنک ۱۱ساب شدم Govemment رنک ۸ هستم الان وزیر نیرو های مسلح هستم توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :حامد مرادی 2- سن واقعی شما :۱۹ 3- آیدی تلگرام :@Hufhkfs 4 - آیدی دیسکورد :hamed_moradi.1383 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4 ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟کمک به سرور ونداشتن لیدر Lvpd 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :زیاد 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو:بله ۲ بار توی فکش شهرداری ۲بار برتر شدم 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟زیاد 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟اول داشتن سابقه مورد نیاز ولول مورد نیاز بعد ممبر بهتر را خواهم گرفت 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟با استفاده از جوایز و هدیه ها و تبلیغ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : Lvpd داشتن نظم و رعایت کردن ادب ون های گنگو بتونیم دستگیر کنیم گنگ نتواند از مرز عبور کند نزاریم به شهر ورود پیدا کند با استفاده از ماشین های فکشن گشت بزنیم در شهر گنگ نزاریم بیاد کمک به لیدر ارتش کنیم در تایم راب و در تایم باربری کمک کنیم و مانع عبور گنگ ها بشیم 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Mohamad_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 17:03 #18974 ارسال شده در January 13, 2024 at 17:03 نام اکانت : Mohammad_Aogiri 2- لول : 22 ۳- سن اکانت : 38 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic Rank 5 Payan Hamkari Army Rank 5 Payan Hamkari Lvpd Rank 11[Manager] Payan Hamkari News Rank 7 Payan Hamkari Army Rank 10[Manager] Enteghali Be Sub Medic Medic Rank 9 [Sub leader] (Now) Lspd Rank 7 Leave Bekhater Hajm Balaye Kar 1- نام واقعی شما : امیر مهدی 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : Mohammad_Aogiri@ 4 - آیدی دیسکورد : mahdy13._57482 5- مقدار تایم پلی روزانه : +7 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه لیدری بهبود فکشن و بالاتر بردن سطح فکشن میتینگ های هفتگی جهت رفع اشکالات ممبر ها آموزش کامل به ممبر ها رنک دهی به افراد فعالیت بالا و مسلط به فکشن و توجه زیاد به افراد با سابقه و فعالیت بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا مسلطم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید بله 2 بار Medic Lvpd 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل، مرور میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که کامل مسلط به قوانین فکشن و عمومی باشند و اخلاق و ادب خوبی داشته باشند و رفتار انها آرپی باشد 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ بر اساس اخلاق و ادب پلیر و آرپی بودن کامل پلیر 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1. میتینگ هر هفته برای بازگو کردن آموزش ها و نکات ها 2. جوایز برای ممبر با فعالیت 3. و نظارت کامل برای بهبود فکشن 4. انتخاب ساب و منیجر برای بهبود دهی بهتر نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Mohamad_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 17:05 #18975 ارسال شده در January 13, 2024 at 17:05 نام اکانت : Mohammad_Aogiri 2- لول : 22 ۳- سن اکانت : 38 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic Rank 5 Payan Hamkari Army Rank 5 Payan Hamkari Lvpd Rank 11[Manager] Payan Hamkari News Rank 7 Payan Hamkari Army Rank 10[Manager] Enteghali Be Sub Medic Medic Rank 9 [Sub leader] (Now) Lspd Rank 7 Leave Bekhater Hajm Balaye Kar 1- نام واقعی شما : امیر مهدی 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : Mohammad_Aogiri@ 4 - آیدی دیسکورد : mahdy13._57482 5- مقدار تایم پلی روزانه : +7 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه لیدری بهبود فکشن و بالاتر بردن سطح فکشن میتینگ های هفتگی جهت رفع اشکالات ممبر ها آموزش کامل به ممبر ها رنک دهی به افراد فعالیت بالا و مسلط به فکشن و توجه زیاد به افراد با سابقه و فعالیت بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا مسلطم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید بله 2 بار Medic Lvpd 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل، مرور میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که کامل مسلط به قوانین فکشن و عمومی باشند و اخلاق و ادب خوبی داشته باشند و رفتار انها آرپی باشد 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ بر اساس اخلاق و ادب پلیر و آرپی بودن کامل پلیر 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1. میتینگ هر هفته برای بازگو کردن آموزش ها و نکات ها 2. جوایز برای ممبر با فعالیت 3. و نظارت کامل برای بهبود فکشن 4. انتخاب ساب و منیجر برای بهبود دهی بهتر نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Behrooz_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 17:44 #18978 ارسال شده در January 13, 2024 at 17:44 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Rage_Fox ارسال شده در January 13, 2024 at 18:02 #18981 ارسال شده در January 13, 2024 at 18:02 2 ساعت قبل، Mahdi گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد ✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت :Khoda_Nostalgia 2- لول :29 ۳- سن اکانت :44 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Army R9 Lv R3 Nopo R7 Fbi R5 Government R2 Fbi R8 Manger Lv Sub Lv Manger nopo Sub nopo Government R3 Sub nopo Government Rank 7(Now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : پویان 2- سن واقعی شما :۱۸ 3- آیدی تلگرام :pouyan_zzr 4 - آیدی دیسکورد:khoda_nostalgia 5- مقدار تایم پلی روزانه :3+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ارتقا سطح آرپی٫کسب تجربه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟آشنایی کامل دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟افراد با تجربه و مسلط بر قوانین و مودب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟تبلیغ در چت سرور و گپ تلگرام 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید :میتینگ های هفتگی و آموزشی ٫راهنمایی و رفع مشکلات ممبر ها٫جوایز دادن به بازیکنان برتر٫انتخاب بهترین ساب و منیجر 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Diaco_Moltafet ارسال شده در January 13, 2024 at 18:16 #18986 ارسال شده در January 13, 2024 at 18:16 نام اکانت :Mamad_Moltafet 2- لول : 24 3- سن اکانت : 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Artesh. 9 Pd 3 Pd 7 Artesh 4 Nopo 5 Government 1 FBI 11 (sub) FBI 11 (Sub) LVPD (Sub) LVPD (Leaders) LVPD (Sub) (LVPD (Top Leaders Government 3 Nopo 4 Medic Sub Medic Leaders توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی : محمدجواد 2- سن واقعی : 14 3- آیدی تلگرام : @MrMmad1 I'd Discord :@mohamad_moltafet 4- مقدار تایم پلی روزانه : 3.4 5- نام فمیلی فعلی : Moltafet 6- نوع فمیلی : ?.. 7- تعداد اعضای فمیلی : +40 8- آیا لیدر فمیلی هستید؟(جواب با بله/خیر) خیر توجه : عکس از Fmenu/ (مشخصات فمیلی) در پیام ارسال فرم آپلود کنید . 9- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهترین فکشن و کسب تجربه 10- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 11- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : فول 12- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : آدم خوب و قانون مدار 13- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید . بله 1بار 14- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ خیلی 15- در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید ؟ خیر 16- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ تبلیغ و جذب کردن پلیر به فکشن سابقه خوب کسانی که به قوانین مسلط باشند 17- وظایف لیدر را شرح دهید : هدایت و رهبری تبلیغات 18- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ آگهی و مزایا فکشن 19- فرض کنید لیدر هستید ، 6 ایده ای که اجرا خواهید کرد برای بهبود سازمان را بیان کنید : برگذاری میتینگ مشترک برگزاری میتینگ اموزشی پیدا کردن ۲ بازیکن حرفه ای برای ساب و منیجر با تایید هد و کوهد کمک و هدایت ممبر آگهی استخدام زیاد ایجاد نظم و امنیت در کشور 20- آیا میتوانید با ویس از بازیکنان تست بگیرید ؟ «مهم» بله نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Ares_Moltafry ارسال شده در January 13, 2024 at 18:20 #18987 ارسال شده در January 13, 2024 at 18:20 3 ساعت قبل، Mahdi گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد ✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت :Gusavo_Nato 2- لول :18 ۳- سن اکانت : 32 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :Medic R 6 Army R 7 Lvpd R 7 Lspd R 6 Fbi 6 Gov 5 Lvpd R 3 Gov 3 Ldpd R 4 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما :۱۹ 3- آیدی تلگرام : @MrCyros5 4 - آیدی دیسکورد : Baji_Camplacte 5- مقدار تایم پلی روزانه :6 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود سرور 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کانل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو بله ۱ بار Lvpd 10- در چ ه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Barbor_Lord ارسال شده در January 13, 2024 at 19:19 #19000 ارسال شده در January 13, 2024 at 19:19 اطلاعات IC 1- نام اکانت :Barbor_Nato 2- لول :22 ۳- سن اکانت : 43 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R 6 Army R 7 LVPD R 6 LSPD R 7 Fbi R 7 Gonverment R 5 (Moaven) Fbi R 8 LVPD (Sub) فکشن فعلی توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :علی اکبر 2- سن واقعی شما : ۱۸ 3- آیدی تلگرام : Barbor_Lord 4 - آیدی دیسکورد : Barbor_Lord58778 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4 hr 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود و بالا بردن سطح فکشن و کسب سابقه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ کاملا هم اکنون ساب فکشن هستم و بر همه چیز مسلط هستم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو ۱ بار در سازمان فدرال 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ مهارت لول. سطح آرپی بلد بودن قوانین فکشن و آرپی به طور کامل 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تعریف از خوبی های فکشن و مزایای غضو شدن در این سازمان و کسب سابقه 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگزاری متینگ ها جهت رنک آپ دادن رنک تشویقی به ممبر ها در صورت فعالیت طولانی گوشزد کردن قوانین به ممبر ها جهت کاهش اشتباهات نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Shamloo_Madison ارسال شده در January 13, 2024 at 19:52 #19005 ارسال شده در January 13, 2024 at 19:52 2 ساعت قبل، hamed گفته است: 1- نام اکانت :Hamed_Paradise 2- لول :31 ۳- سن اکانت :46 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Hosppital: رنک ۷ Armi :رنک ۱ یا ۲ بودم Hosppital:۲ یا ۳ بودم اگه اشتباه نکنم Lspd: رنک ۷ بودم Nop: رنک ۵ بودم Lspd: رنک ۴ بودم Govemment: رنک ۵ بودم Armi: اول رنک ۱۰ بودم منیجر بودم وبعد رنک ۱۱ساب شدم Govemment رنک ۸ هستم الان وزیر نیرو های مسلح هستم توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :حامد مرادی 2- سن واقعی شما :۱۹ 3- آیدی تلگرام :@Hufhkfs 4 - آیدی دیسکورد :hamed_moradi.1383 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4 ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟کمک به سرور ونداشتن لیدر Lvpd 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :زیاد 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو:بله ۲ بار توی فکش شهرداری ۲بار برتر شدم 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟زیاد 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟اول داشتن سابقه مورد نیاز ولول مورد نیاز بعد ممبر بهتر را خواهم گرفت 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟با استفاده از جوایز و هدیه ها و تبلیغ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : Lvpd داشتن نظم و رعایت کردن ادب ون های گنگو بتونیم دستگیر کنیم گنگ نتواند از مرز عبور کند نزاریم به شهر ورود پیدا کند با استفاده از ماشین های فکشن گشت بزنیم در شهر گنگ نزاریم بیاد کمک به لیدر ارتش کنیم در تایم راب و در تایم باربری کمک کنیم و مانع عبور گنگ ها بشیم 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 این لیدر شه میرینه به دولت 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری شاملو
Hamed_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 19:58 #19006 ارسال شده در January 13, 2024 at 19:58 4 دقیقه قبل، Shamloo گفته است: این لیدر شه میرینه به دولت کسی از شما نظر نخواست فعلا اون سابقه ای که من دارمو نداری نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Killer ارسال شده در January 13, 2024 at 20:00 #19007 ارسال شده در January 13, 2024 at 20:00 6 دقیقه قبل، Shamloo گفته است: این لیدر شه میرینه به دولت اگر هم سابقه منو داشتی ممبر برتر نشدی اونم شهرداری 🤣 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
cesar_vialpando2 ارسال شده در January 13, 2024 at 21:40 #19030 ارسال شده در January 13, 2024 at 21:40 1- نام اکانت :Aries_tiger 2- لول :23 ۳- سن اکانت :32 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Government: Rank8 Lspd: Rank5 Lvpd : Sub Army: Leader Army: Sub Army: Sub Amozeshi Army: Sub Amozeshi Army: Major Army: Major Army: 9 Army: 7 Army: 4 Army: 3 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . 1- نام واقعی شما :امیر محمد 2- سن واقعی شما :16 3- آیدی تلگرام: amir_vip10 4 - آیدی دیسکورد :amir_winner 5- مقدار تایم پلی روزانه :3+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟برای اداره بهتر تیم و سابقه بهتره 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا مسلط 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید؟ خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کاملا اشنا هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که با قوانین اشنا هستن و سابقه دارند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با دادن جوایز و اجرای ایونت و میتینگ ها برگذاری دوئل و... 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : نوشتن مهم ترین نکات در گپ اجرای کلاس های اموزشی یاد دادن کار های ارپی به ممبر ها تلاش برای افزایش کیفیت ار پی برای هر رنک یک لباس انتخاب میکنم تا فکشن زیبا نشون داده بشه توجه : پس از قبول شدن در تست تیم اجرایی از شما برای اطمینان و احراز هویت، فیلم کوتاهی از صفحه اصلی از مدارک شناسایی خواهد گرفت. - مدارک صرفا جهت احراز هویت میباشد و استفاده دیگری نخواهد شد ! - به هیچ وجه مدارک را به ادمین یا ربات بخش دولتی ارسال نکنید ! 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Shamloo_Madison ارسال شده در January 14, 2024 at 04:04 #19034 ارسال شده در January 14, 2024 at 04:04 8 ساعت قبل، hamed گفته است: من خایمال نیستم مثل تو نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری شاملو
Moscow_Bloodline ارسال شده در January 21, 2024 at 07:07 #19806 ارسال شده در January 21, 2024 at 07:07 اطلاعات IC 1- نام اکانت :Nigga_Samurai 2- لول : 17 ۳- سن اکانت : 28 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : / Nopo leaderi / Nation GUard rank 6 / los santos medic 4 / Nopo offline kick / los santos pd rank 5 leave/ los santos pd 2 / توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما : 16 3- آیدی تلگرام : Nigga_Samurai 4 - آیدی دیسکورد :Nigga_Samurai 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ 1 نظم دادن به فکشن 2 تجربه سابقه لیدری 3 کیفیت دادن به نار سازمان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 100% 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : فول ام 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو : خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 90% 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ افراد با نظم 2 سابقه خوب 3 علاقه به کار 4 داشتن شرایط عضویت 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 با نشان دادن مزایای فکشن 2 تبلیغ متععد 3 سابقه خوب 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : نظم بخشی 2 مداوم با ممبر ها تمرین میکنم 3 برگزاری میتینگ های متععد انتخاب منیجر و ساب فعال 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .