Milad ارسال شده در ژانویه 2 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 نام شما در بازی: Lat_Artos نام لیدری که شما از ایشان شکایت دارید: Beny_Nato اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 21 توضیحات شکایت: الکی کیک کرده و میگه به پیدی فحش دادی من اصلا به کسی فوش ندادم پیویشم میگم مدراک میفرستم میگه بفرست دیگه سین نمیزنه مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Milad ارسال شده در ژانویه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Beny_Nato ارسال شده در ژانویه 2 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 شما توهین کردید و توسط ادمین ها به بنده اطلاع داد شد و بنده شمارو مجازات کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Milad ارسال شده در ژانویه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 من نه به کسی توهین کردم نه هیچی هنوز تازه اون فرد به من توهین کرد مدارک پیویتون هست و هرچه زودتر از اون فردم شکایت میشه به دلیل فحش دادن الکی مام مسخره شما نیستیم که میگید مدارکو بفرست میفرستیم دیگه سین نمیزنید مدارک لحظه میوتم الن میفرستم که الکی میوت شدم و به کسی توهینی نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Milad ارسال شده در ژانویه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Milad ارسال شده در ژانویه 2 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 اینم از میوت من فقط تو چت فمم قیمت گفتم و بعدش درجا میوت شدم لطفا ادمینای عزیز رسیدگی کنید از الکی من کیک شدم سر یه میوت الکی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Troll_Avenger ارسال شده در ژانویه 2 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 2 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. نباید عکس از /mm نقل قول کرده باشید و قسمت اطلاعات باید میزاشتید 2. مدارک کافی نیست یکی از مدارک که اصلا هیچی ازش معلوم نیست امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده