Hosein_Matrix ارسال شده در March 12, 2025 at 19:43 ارسال شده در March 12, 2025 at 19:43 اطلاعات IC 1 - نام حساب کاربری شما : Hosein_Matrix 2 - سطح حساب کاربری شما : 47 ۳ - سن شخصیت حساب کاربری شما : 45 4 - سابقه شما در سازمان های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic Rank 4 LSPD Rank 3 News Rank Manager National Guard Rank 4 LSPD Rank 7 Government Rank 2 Medic Rank Manager Army Rank Manager FBI Rank 6 Government Minister Of Health Rank 6 Medic Rank Sub (ثبت نشده) Fbi Rank 4 Nopo Rank Sub Medic Rank Leader FBI Rank Manger News Rank Sub News Rank Leader LSPD Rank 4 FBI R 9 FBI R 5 Government R4 (وزیر نیروهای مسلح8 بودم و به دلایلی رنک داون شدم) SFPD R 6 Las Venturas Medic Leader SF-PD R6 Ls-PD R 7 News R9 (سابقه ثبت نشده) News R 4 (ثبت نشده) Government R 3 FBI R 8 Medic R 7 توجه : عکس از wbook/ و stats/ حساب کاربری خود را حتما در پیام ارسال فرم بارگذاری کنید. اطلاعات OOC 1 - آیدی تلگرام :@H0sein_z021 2 - آیدی دیسکورد :ninja2king 3 - مقدار تایم پلی روزانه :+3 4 - در چه حد از رول پلی آگاهی دارید و به قوانین آن مسلط هستید ؟ کامل مسلط هستم 5 - آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ اگر بله تعداد را بنویسید : خیر 6 - در چه حد با نحوه کارکرد سایت انجمن آشنایی دارید ؟ آشنایی کامل دارم نقل قول
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .