Alpha_Over ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 نام من: Alpha_Over نام پلیری که ازشون شکایت دارم: Arshia_Paradise اطلاعات اکانت: لول 20 رنک 6 ریفا توضیحات: S.aim مدارک : https://uupload.ir/view/vid_20230918_215837_046_co3w.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
hero_moltafet ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 ادمین جان اگه دوس داری من ریک بدم اینورتر بودن دمیجش دادم ارشیا تیر اخرو زد پیسی پلیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Alpha_Over ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 داداش طرف ایمش تو دیواره چجوری تیر اخرو زد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MrAmir ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 سلام دوست عزیز اینجا با تمامی مدارکی که ممبر های ازتکس دارن نشون میده که 4 نفر هم زمان بهت شلیک کردن پشت ارشیا رو ببینی ی ممبر ازتکس و سمت چپ هم ی ممبر دیگه با این مدارک و شواهد فقط تیر آخرو عرشیا زده نه کل تیرو موفق باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Melvin_Nintendo ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 18 2023 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: 1: کافی نبودن مدارک ارسالی. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram : @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده