رفتن به مطلب

کلاه برداری حداقل 6ملیون دلاری

salar Assassin

پست های پیشنهاد شده

سلام من اوایل که به بازی اومده بودم یکم **** کلمه فیلتر شده **** بودم و نمیدونستم آی آر کوئین چقد ارزش داره کیل شدم رفتم بيمارستان در اومدم یکی اومد بهم داش چقد آی آر داری این کد رو بزن بگو منم گفتم ۱۱۰ تا بعدش سوار ماشینش شدم برد بانک بهم گف toys رو بزن برو فلان جا اکسسوری قلب hert رو بگیر منم نمیدونستم اکسسوری چیه براش گرفتم گف برام بفروشش به خودم ۱ میل هی میزدم سرور ارور میداد که نمیتونی بیشتر از ۵۰۰ کی بدی منم به قیمت ۵۰۰ کی دادم اونم بهم گف بقیه پولتو میخای یا اسکین بدم منم گفتم اسکین بهم یه اسکین داد که کلا ۲ میل هم ارزش نداره و عکسشو براتون آپ میکنم و موقع دادن اسکین از من اون ۵۰۰k رو هم گرفت بعدا فهمیدم که چیکار کردم کلاه سرم رفته از دوستام پرسیدم که یارو اسمش اینه گفتن اره از مردم اسکین و پول تیغ میزنه اینجوری شاخ شده تو سرور  منم ازش اون موقع اسکرین گرفتم (توی سرور الان اسمش رو کرده azborn_lord)

Screenshot_۲۰۲۳۰۷۲۳_۱۵۳۸۲۱_SA-MP.jpg

IMG_20230813_184656_922.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۲/۴/۴ در 15:13، parsa_mk4 گفته است:

اولن که خودت موافقت کردی من گولت نزدم گفتم یا پول میخوا که بدمت یا همین اسکینرو بدم گفتی اسکین موافقت کردی پول ازت گرفتم تموم شد رفت

لینک به دیدگاه

سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز

شکایت شما رد شد !

دلایل:

1: شما با رضایت خودتون به فرد اعتماد کردید و ما مسئولیتی در معامله های شما و اموالتون نداریم.

امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.

Channel Telegram : @IRan_Role_Play

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • ایجاد مورد جدید...