Mehrzad_Vastness ارسال شده در آگوست 3 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2023 نام شما در بازی: Rick_Fernandez نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Pedar_Romero اطلاعات اکانت شما ( 20 Level ، گروو استریت رنک 1) توضیحات شکایت: 4 تا وانتد داشتم منو دنبال خودش کشوند و کاف کرد و بعد چند دقیقه دید که من 4 تا وانتد دارم آن کاف کرد اف شد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ممد ارسال شده در آگوست 3 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2023 شما 2 وانتد داشتی بعد چند دقیقه انگاری یک نفر ب شما وانتد داد ک من متوجه نشدن و وقتی ک دیدم شما رو آن کاف کردم شات هم تا شب میفرستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mehrzad_Vastness ارسال شده در آگوست 3 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 3 2023 مدرک بفرست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ممد ارسال شده در آگوست 4 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 4 2023 انگاری ک شات پاک شده مجازات کنید ولی من آن کاف کردم اگه شات داری بردمت زندان بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ممد ارسال شده در آگوست 4 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 4 2023 دنبال خودم نکشوندم وقتی کاف کردم بعد 1 مین آن کاف کردم داخل 2 تا شات هم معلوم هست ک موتور خودت هم هست خودت هم داخل توضیحاتت گفتی ک آن کاف کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده