Hossein_Abbasi ارسال شده در December 1, 2025 at 10:47 #146170 ارسال شده در December 1, 2025 at 10:47 سلام آقا امیر خسته نباشید ، ببخشید مزاحم شدم اول از اینکه خیلی ممنونم که بالاخره چنلی درست کردید که پلیرا بتونن از همه اتفاقات با خبر بشن و انگیزه بگیرن بعدش اینکه درخواست پلیرا برای آرمی شدن زیاده و اسلات آرمی ۶۰ تا هست و لذا خواهشمندم یه فکری کنید که پلیرا بتونن سربازی شونو برن ، مثلا اسلات آرمی و زیاد کنید ولی تایم راب و نوبتی کنید یا تایم باربری و نوبتی کنید اینطوری حق همه میشه که بتونن سرباز آرمی بشن و پیشرفت کنن ، مثلا خود من الان درخواست آرمی دادم همه شرایط مم جور بود لول مم بد نبود اما زود پر شد و حتی تست هم گرفته نشد چون انتخاب نکردن منو حرف من نیست حرف خیلی از پلیر هاس که به امید شغل دولتی میخوان پلی بدن و نمیشه ، بزارید حداقل تو wbook سابقه سربازی داشته باشیم که بتونیم فکشن های دیگه جا خالی شد بریم ، ممنونم امیدوارم به نظر بنده احترام بزارید سپاس ❤️ مزایای این تغییر : برای کسانی که وقت کم دارن و سیستم ضعیفی دارن مناسبه بهتر شدن آرپی یعنی اینکه شما دقت کنید تو دنیای واقعی سرباز ها نوبتی نگهبانی میدن باعث پیشرفت همه پلیرا میشه که الان هر فکشنی بخوای بری اول باید آرمی رفته باشی آرمی هم همیشه پره و این خیلی بده که باعث بشه تعداد کمی از پلیر ها برن آرمی نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .