Black__Series ارسال شده در November 30, 2025 at 17:23 #146079 ارسال شده در November 30, 2025 at 17:23 نام شما در بازی: Black_Series نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Kataki_Warloy اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 27 فکشن نیستم توضیحات شکایت: این فرد من رو نان ارپی و از داخل ماشین کاف کرده. اگه دقت کنید این فرد نزدیک من نیست که کاف کنه و بعد کاف از ماشینش پیاده شده (پیام باز شدن کمربندش بالای اسمش هنوز هستش) و توی عکس از سمت ماشینش داره سمت من میاد و متن قرمز کاف شدن پایین صفحه اومده وقتی که اون نزدیک من نیست.
Harry_Florida ارسال شده در November 30, 2025 at 18:41 #146091 ارسال شده در November 30, 2025 at 18:41 در ۱۴۰۴/۹/۹ در 20:53، Black__Series گفته است: نام شما در بازی: Black_Series نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Kataki_Warloy اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 27 فکشن نیستم توضیحات شکایت: این فرد من رو نان ارپی و از داخل ماشین کاف کرده. اگه دقت کنید این فرد نزدیک من نیست که کاف کنه و بعد کاف از ماشینش پیاده شده (پیام باز شدن کمربندش بالای اسمش هنوز هستش) و توی عکس از سمت ماشینش داره سمت من میاد و متن قرمز کاف شدن پایین صفحه اومده وقتی که اون نزدیک من نیست. این فرد ذاتن باید از فکشن سی،ک شه 1 @ اشتراک گذاری
Mohamad ارسال شده در December 1, 2025 at 11:05 #146171 ارسال شده در December 1, 2025 at 11:05 درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️ شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از گزارش و همکاری شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده