رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

درود بر شما . 

بنده یک ایده داشتم که گفتم با شما هم در میون بزارم . 

افرادی که در سرور اشتباهاتی انجام دادند که باعث شده بن دائم بشند میتونه خیلی ضرر داشته باشه برای سرور که من چند نمونش رو بهتون میگم. برای مثال : ۱- وقتی یک شخص بن دائم میخوره ممکنه دیگه به کسی پیشنهاد ورود به سرور رو نده پس اضافه شدن شهروند به سرور یخورده کمتر میشه ۲- با بن شدن افرادی که قدیمی بودند و اشتباهیی انجام دادند که میتونه تکرار نشدنی باشه و جای جبران داشته باشه میتونه به افراد سرور رو کم کنه برای مثال لیدر های فمیلی اگر بن دائم بشند میتونه باعث شه عضو های اون فمیلی دیگه فعالیتی نداشته باشند داخل سرور ۳- افراد وقتی بن میشند با هیئت کردن سرور ممکنه افراد دیگرو از سرور بیارند بیرون یا افرادی که تازه اومدند داخل سرور دیگه دلشون نخواد تو این سرور ادامه بدند 

پیشنهاد بنده برای این مشکل : من بهتون پیشنهاد میکنم افرادی که بن دائم شدند با روش هایی بتوند از بن دائم در بیان مثلا با کمی دونیت زدن ، انجام کلی خدمت اجتماعی ، آوردن چند تا شهروند به سرور مثلا ۳ تا که وقتی همشون به لول مشخصی مثلا ۴ رسیدند اون فرد از بن در بیاد ، البته که از بن درومدن افراد ممکنه انگیزه ای باشه برای افراد سو استفاده گر برای کارای غیر مجاز داخل سرور که شما میتونید افرادی که از بن دائم درومدند رو براشون یک چیزی مثل سابقه سیاه بزارید ، مثلا یک سابقه بن داشته باشیم که این فرد چند بن  داشته ؟ چند روزه یا دائمی بوده ؟ توسط چه ادمینی بن شده ؟ دلیلش چی بوده ؟

البته چیزایی که بهتون گفتم پیشنهاد من بود شاید چیز بهتری باشه برای حل این مشکل 

ممنون میشم به پیامم رسیدگی کنید تشکر 

• Like 1

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
    متأسفانه محتوای شما حاوی عباراتی است که ما اجازه انتشار آن را نمی دهیم. لطفاً محتوای خود را ویرایش کنید تا کلمات برجسته شده در زیر حذف شوند.
    ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...