ممد ارسال شده در جولای 30 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 30 2023 شما در بازی: Jani_Sins نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: از ادمین ها اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 12 بدون فکشن توضیحات شکایت: داخل چت فم Flood کردم ادمین منو میوت کرد اگر نیاز بود میوت بشم لیدر فم میوت می کرد پس ب ادمین ها نباید میوت کنن نتونستم داخل شکایت از ادمین ها شکایت کنم باگ داشت برای همین اینجا شکایت زدم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ممد ارسال شده در جولای 30 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 30 2023 3 دقیقه قبل، ممد گفته است: شما در بازی: Jani_Sins نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: از ادمین ها اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 12 بدون فکشن توضیحات شکایت: داخل چت فم Flood کردم ادمین منو میوت کرد اگر نیاز بود میوت بشم لیدر فم میوت می کرد پس ب ادمین ها نباید میوت کنن نتونستم داخل شکایت از ادمین ها شکایت کنم باگ داشت برای همین اینجا شکایت زدم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) این شکایت مال رفیقم هس داده من بزارم فروم! با اینکه لیدر فم خودش هس ولی ادمین میوت کردش! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده