رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Arasp_Terrorist

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Reginald_Kray

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Arasp_Terrorist

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 - عضو فکشنی نیستم.

توضیحات شکایت: scam

با سلام و عرض ادب و احترام

شکایت بابت عدم تعهد پلیر (Arasp_Terrorist) به توافق فوق که شامل خریداری 200 İR کوین به مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پول بازی از بنده بود که متأسفانه با رفتار زشت و رکیک وی رو به رو شده و تقاضای رسیدگی مدیران به این مسئله هستم ؛

توافق به شرح ذیل است:

بعد از نوشتن توافق نامه پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم.

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

176236235989671.jpg

176236285403011.jpg

176236293253221.jpg

𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽

OnlineSignatures.net-299-Vito Moltafet .png

ارسال شده در

مشتی اولا شکایتت رد میشه چون ۲۴ ساعت بعداز اون اتفاق شکایت زدی

بعدشم نامرد من جلوی اون همه ادم پولتو دادم

همه ی بالاسیا جمع شده بودن دورمون پولتو دادم

دلیلش چیه شکایت میزنی؟

پشکل داری باهام به خودم بگو

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 20:47، Reginald_Kray گفته است:

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 - عضو فکشنی نیستم.

شکایت بابت عدم تعهد پلیر (Arasp_Terrorist) به توافق فوق که شامل خریداری 200 İR کوین به مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پول بازی از بنده بود که متأسفانه با رفتار زشت و رکیک وی رو به رو شده و تقاضای رسیدگی مدیران به این مسئله هستم ؛

توافق به شرح ذیل است:

بعد از نوشتن توافق نامه پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم.

176236235989671.jpg

176236285403011.jpg

176236293253221.jpg

رد میشه ریک نداری

ارسال شده در

اره دیگه چرا ریک نداره چون شکایتش دروغه نمیدونم چه مشکلی یا خصومتی یا من داره

همه منو میشناسن

ینفرم تو سرور تبر نکردم

شاید هدفت بردن آبرو منه ولی بگم که نه گلم همه منو میشناسن میدونن چجور آدمیم

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 23:31، Arasp_Terrorist گفته است:

اره دیگه چرا ریک نداره چون شکایتش دروغه نمیدونم چه مشکلی یا خصومتی یا من داره

همه منو میشناسن

ینفرم تو سرور تبر نکردم

شاید هدفت بردن آبرو منه ولی بگم که نه گلم همه منو میشناسن میدونن چجور آدمیم

ریک دارم  حجمش زیاده ادمین درخواست کنه می‌فرستم از هرجایی که بخواد ، بازیگر خوبی نبودی حرف دهن پلیر نزار از تک به تک حرفات شات دارم ، بخاطر تورک بودن بهت اعتماد کردم امان از رفتار نا به هنجار ، تراکنشی هم که انجام شده نشون میده پولی به من زده نشده یا اموالی اضافه نشده ! همه چی معلوم میشه . 

𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 23:48، Reginald_Kray گفته است:

ریک دارم  حجمش زیاده ادمین درخواست کنه می‌فرستم از هرجایی که بخواد ، بازیگر خوبی نبودی حرف دهن پلیر نزار از تک به تک حرفات شات دارم ، بخاطر تورک بودن بهت اعتماد کردم امان از رفتار نا به هنجار ، تراکنشی هم که انجام شده نشون میده پولی به من زده نشده یا اموالی اضافه نشده ! همه چی معلوم میشه . 

همین که چند نفری ریختین زیر شکایتم و سفید شویی تورو میکنن معلومه جریان چیه

𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 20:47، Reginald_Kray گفته است:

توافق به شرح ذیل است:

پلیر بنده رو از طریق آیدی که داده و مکالمه ای که داشتیم با دادن آدرس حضور پیدا کردم و توافق انجام شد و بعد از نوشتن توافق نامه ، پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم.

176236235989671.jpg

176236285403011.jpg

176236293253221.jpg

spacer.png

𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۸/۱۵ در 00:27، Arasp_Terrorist گفته است:

خب این شات چیه مثلا

گفتم بیا خونه ۴۴ واس معامله

نقشت تو قضاوت چیه؟ خودت خودتو میخوای قضاوت کنی؟ ، همه اتفاقات جلوی خونه ۴۴ افتاد شواهد و مدارک ثابت میکنن حق با کیه

ساعت و مکان حتی تراکنش همش ثابت شدس

۲۰۰ هزار تومن برای من چیزی نیس ولی فوروم دادم نگی نداد بیخیال شد 

𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽

ارسال شده در

درود خدمت شما پلیر عزیز
     شکایت شما رد شد !

دلایل:
    1 - مدارک ارسالی شما کافی نمیباشد، همچنین اگر مدارک دقیق تر و یا معتبری دارید در پشتیبانی تلگرام پیگیری کنید. 

امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.

• Mahdi این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...