Reginald_Kray ارسال شده در November 5, 2025 at 17:17 #141141 ارسال شده در November 5, 2025 at 17:17 نام شما در بازی: Reginald_Kray نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Arasp_Terrorist اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 - عضو فکشنی نیستم. توضیحات شکایت: scam با سلام و عرض ادب و احترام شکایت بابت عدم تعهد پلیر (Arasp_Terrorist) به توافق فوق که شامل خریداری 200 İR کوین به مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پول بازی از بنده بود که متأسفانه با رفتار زشت و رکیک وی رو به رو شده و تقاضای رسیدگی مدیران به این مسئله هستم ؛ توافق به شرح ذیل است: بعد از نوشتن توافق نامه پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽
Arasp_Terrorist ارسال شده در November 5, 2025 at 19:22 #141184 ارسال شده در November 5, 2025 at 19:22 مشتی اولا شکایتت رد میشه چون ۲۴ ساعت بعداز اون اتفاق شکایت زدی بعدشم نامرد من جلوی اون همه ادم پولتو دادم همه ی بالاسیا جمع شده بودن دورمون پولتو دادم دلیلش چیه شکایت میزنی؟ پشکل داری باهام به خودم بگو
Matin_Pahlavi ارسال شده در November 5, 2025 at 19:52 #141193 ارسال شده در November 5, 2025 at 19:52 در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 20:47، Reginald_Kray گفته است: نام شما در بازی: Reginald_Kray نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Arasp_Terrorist اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 - عضو فکشنی نیستم. توضیحات شکایت: scam با سلام و عرض ادب و احترام شکایت بابت عدم تعهد پلیر (Arasp_Terrorist) به توافق فوق که شامل خریداری 200 İR کوین به مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پول بازی از بنده بود که متأسفانه با رفتار زشت و رکیک وی رو به رو شده و تقاضای رسیدگی مدیران به این مسئله هستم ؛ توافق به شرح ذیل است: بعد از نوشتن توافق نامه پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) رد میشه ریک نداری
Arasp_Terrorist ارسال شده در November 5, 2025 at 20:01 #141197 ارسال شده در November 5, 2025 at 20:01 اره دیگه چرا ریک نداره چون شکایتش دروغه نمیدونم چه مشکلی یا خصومتی یا من داره همه منو میشناسن ینفرم تو سرور تبر نکردم شاید هدفت بردن آبرو منه ولی بگم که نه گلم همه منو میشناسن میدونن چجور آدمیم
Reginald_Kray ارسال شده در November 5, 2025 at 20:18 نویسنده #141212 ارسال شده در November 5, 2025 at 20:18 در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 23:31، Arasp_Terrorist گفته است: اره دیگه چرا ریک نداره چون شکایتش دروغه نمیدونم چه مشکلی یا خصومتی یا من داره همه منو میشناسن ینفرم تو سرور تبر نکردم شاید هدفت بردن آبرو منه ولی بگم که نه گلم همه منو میشناسن میدونن چجور آدمیم ریک دارم حجمش زیاده ادمین درخواست کنه میفرستم از هرجایی که بخواد ، بازیگر خوبی نبودی حرف دهن پلیر نزار از تک به تک حرفات شات دارم ، بخاطر تورک بودن بهت اعتماد کردم امان از رفتار نا به هنجار ، تراکنشی هم که انجام شده نشون میده پولی به من زده نشده یا اموالی اضافه نشده ! همه چی معلوم میشه . 𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽
Reginald_Kray ارسال شده در November 5, 2025 at 20:22 نویسنده #141216 ارسال شده در November 5, 2025 at 20:22 در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 23:48، Reginald_Kray گفته است: ریک دارم حجمش زیاده ادمین درخواست کنه میفرستم از هرجایی که بخواد ، بازیگر خوبی نبودی حرف دهن پلیر نزار از تک به تک حرفات شات دارم ، بخاطر تورک بودن بهت اعتماد کردم امان از رفتار نا به هنجار ، تراکنشی هم که انجام شده نشون میده پولی به من زده نشده یا اموالی اضافه نشده ! همه چی معلوم میشه . همین که چند نفری ریختین زیر شکایتم و سفید شویی تورو میکنن معلومه جریان چیه 𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽
Reginald_Kray ارسال شده در November 5, 2025 at 20:34 نویسنده #141223 ارسال شده در November 5, 2025 at 20:34 در ۱۴۰۴/۸/۱۴ در 20:47، Reginald_Kray گفته است: نام شما در بازی: Reginald_Kray نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Arasp_Terrorist اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 18 - عضو فکشنی نیستم. توضیحات شکایت: scam با سلام و عرض ادب و احترام شکایت بابت عدم تعهد پلیر (Arasp_Terrorist) به توافق فوق که شامل خریداری 200 İR کوین به مبلغ ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار پول بازی از بنده بود که متأسفانه با رفتار زشت و رکیک وی رو به رو شده و تقاضای رسیدگی مدیران به این مسئله هستم ؛ توافق به شرح ذیل است: پلیر بنده رو از طریق آیدی که داده و مکالمه ای که داشتیم با دادن آدرس حضور پیدا کردم و توافق انجام شد و بعد از نوشتن توافق نامه ، پلیر برای فرار مالیاتی پول را از طریق چنج کار در حدود ۲۰ میلیون به شخص ثالث (Kasra_Excalibur) که پسر خاله ی وی هستش انتقال داده و از بنده درخواست داشته تا با پسر خاله وی چنج کار کنم که در همین حین عده ای دیگر ، افراد حضور یافته رو جلوی گروه بالاس کیل کرده و بعد درخواست بنده برای تسویه حساب امتناع ورزیده و به فردا واقعه ( امروز ظهر ، چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ ) موکول کرده که دوباره با امتناع و استفاده الفاظ رکیک در هنگام تماس تلفنی توسط Arasp_Terrorist مواجه شدم. مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽
Arasp_Terrorist ارسال شده در November 5, 2025 at 20:57 #141240 ارسال شده در November 5, 2025 at 20:57 خب این شات چیه مثلا گفتم بیا خونه ۴۴ واس معامله
Reginald_Kray ارسال شده در November 6, 2025 at 07:24 نویسنده #141306 ارسال شده در November 6, 2025 at 07:24 در ۱۴۰۴/۸/۱۵ در 00:27، Arasp_Terrorist گفته است: خب این شات چیه مثلا گفتم بیا خونه ۴۴ واس معامله نقشت تو قضاوت چیه؟ خودت خودتو میخوای قضاوت کنی؟ ، همه اتفاقات جلوی خونه ۴۴ افتاد شواهد و مدارک ثابت میکنن حق با کیه ساعت و مکان حتی تراکنش همش ثابت شدس ۲۰۰ هزار تومن برای من چیزی نیس ولی فوروم دادم نگی نداد بیخیال شد 𝓥𝓲𝓽𝓸_𝓜𝓸𝓵𝓽𝓪𝓯𝓮𝓽
Arasp_Terrorist ارسال شده در November 9, 2025 at 21:55 #142110 ارسال شده در November 9, 2025 at 21:55 خودتو جر نده رده چون ۲۴ ساعت بعد از معامله شکایت زدی
Mahdi ارسال شده در November 10, 2025 at 21:19 #142272 ارسال شده در November 10, 2025 at 21:19 درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: 1 - مدارک ارسالی شما کافی نمیباشد، همچنین اگر مدارک دقیق تر و یا معتبری دارید در پشتیبانی تلگرام پیگیری کنید. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.
پست های پیشنهاد شده