Mohamad_Stewart ارسال شده در September 18, 2025 at 07:22 #133137 ارسال شده در September 18, 2025 at 07:22 نام شما در بازی: Mohamad_Wonder نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Jack_Kabir اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): LVL19، آرمی رنک 3 توضیحات شکایت: منو تو چوب بری با اره برقی موقع کار کیل کرد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Jack_Kabir ارسال شده در September 19, 2025 at 10:32 #133269 ارسال شده در September 19, 2025 at 10:32 سلام خدمت ادمین ها و بقیه ی پلیر ها این فرد دروغ میگه قبول دارم من زدم ولی من از قصد نزدم داره میگه با آره برقی موقع کار زدمش منظورش اینه که داشته کار می کرده زدمش داخل اون منطقه اصلا گرین زونه تا وقتی که تویه محلی که باید کار کنی باشی می تونی از آره استفاده کنی دلیله کشته شدنش:من در حاله کار بود این فرد با رفیقش می خواستن منو بزنن اگه دقت کنید در تصویر اول رفیقش میگه با گان بزنمش حالا چطوری مرده من رفتم جایی که مشخص شده بود برام داشتم درخت قطع می کردم که اومد سمتم و من حواسم نبود بازی این باگو نداره که در چوب بری یک درخت در یک تایم برايه دو نفر مارک کنه و تقصیر خودت بود آمدی جایی که من داشتم درخت می بریدم نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .