Jaws_Scarlett ارسال شده در September 17, 2025 at 14:35 #133069 ارسال شده در September 17, 2025 at 14:35 نام شما در بازی:Jaws_Desperados نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Amir_Mohamadi اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول ۲۹فکشن ندارم توضیحات شکایت: من از ایشون قرار بود یه اسکین تو سایت بخرم بعد باهم توافق کردیم بهش ۱۴.۵ بدم اسکین رو برام بزنه بعد اینکه چنج پلاته زدیم ایشون گفت مالیات گرفته ۱.۵ کک نداد بعد دوباره رفتیم بانک براش ۱.۵ زدم گفت بیا تل بعد اینکه رفتم تل گفت برو چک اومد بعد تا رفتم توی سمپ چت روم دلیلت کرد بعد بایه اکانت دیگه رفتم پیویش گفتم چرا این کارو کردی من برای این پول زحمت کشیدم گفت من ۱۰۵ کک تبر خوردم میخوام انتقام رو ازتون بگیرم بعد گفتم تقصیر من چیه گفت میخواستی اعتماد نکنی تو ویدیو هم چون تایم زیاد بود کات زدم بعد تو اخر فیلم یه جا رو پوشوندم اون شماره تلفن اکانت که ثبت شده بود مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/17/175811946008761.mp4 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .