Taha_Dangerrrr ارسال شده در September 10, 2025 at 16:29 #131932 ارسال شده در September 10, 2025 at 16:29 گزارش نقض توافق مالی در RP ایران ۱. اسم یا آیدی بازیکن متخلف: Mohammadreza_Shah ۲. زمان و تاریخ اتفاق: شنبه ۲۳ اوت ۲۰۲۵، ساعت ۱۸:۰۰ تا ۱۸:۳۲ ۳. مکان در بازی: از اسپان تا نمایشگاه ماشین لوسانتوس ۴. شرح اتفاق: قرار بود بازیکن با فک کنم ۳ یا ۴ میلیون یک فمیلی به من بدهد، اما فمیلی را نداد. داراییهای داخل بازی که داشتم ۶ کیک بود و زیر قیمت فروختم، جمعاً شدند ۴ کیک و شامل موارد زیر است: سلطان: ۲.۵ کیک انارجی: ۲ کیک دو کیک هم خودم دادهام این اقدام نقض توافق مالی و قوانین RP است. ۵. قوانین نقض شده: نقض توافق مالی و رعایت نکردن قوانین RP (احتمال Powergaming) ۶. شواهد (Screenshot یا لینک ویدیو): هنگام ضبط ویدیو، صدای خودم ضبط نمیشد، بنابراین فقط تصویر اتفاقات قابل مشاهده است. [ابه دلیل حجم زیاد فایل به ایدی تلگرامم مراجعه کنید @TahaDangerm] ۷. نام و آیدی خودت (گزارشدهنده): Taha_Dangerrrr ۸. توضیحات اضافی: در زمان اتفاق گوشی من در حال تعمیر بود و با گوشی جایگزین بازی میکردم، بنابراین مدرک کامل در دسترس نبود. 3 @ اشتراک گذاری
Hector_Quantum ارسال شده در September 11, 2025 at 13:53 #132042 ارسال شده در September 11, 2025 at 13:53 داداش مگه صحنه جرمه😂😂 1 @ اشتراک گذاری
Shahrad ارسال شده در September 18, 2025 at 13:41 #133159 ارسال شده در September 18, 2025 at 13:41 ▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹 ❖ شکایت شما بررسی و رد شد ❌ ✮ دلایل: 1- عدم رعایت نحوه صحیح شکایت از بازیکن. ✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫 🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده