رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Logan_Plok

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 01:57، Logan_Plok گفته است:

۱سال یا نزدیک ۱سال بازی کردی لولت رفت ۴۵ آمدی میگه من ۳سال بازی کردم 🤣🤣🤣 تو اگر ۳سال بازی کردی الا لول تو ۸۹ بود یا ۷۰

Number اکانت رو نگاه کن بعد حرف بزن 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 01:57، Logan_Plok گفته است:

۱سال یا نزدیک ۱سال بازی کردی لولت رفت ۴۵ آمدی میگه من ۳سال بازی کردم 🤣🤣🤣 تو اگر ۳سال بازی کردی الا لول تو ۸۹ بود یا ۷۰

د آخه کوته ذهن نامبر اکانت منو ببینی می‌ترسی Namestore منو برو ببین ، ببین مال کی هست ، من از سال 2022 سمپ پلی دادم 

یک سال یه سروری بودم 2023 آمدم ایران رول پلی ناسا هم از 2023 داخل سرور بوده

بحث بحث اصالت هست عمو جون زمانی که من سمپ پلی میدادم تو هنوز برای مامانت بابا فقط یه ایده برای تولید بودی🤣🤣

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 02:44، Storm_Nasa گفته است:

د آخه کوته ذهن نامبر اکانت منو ببینی می‌ترسی Namestore منو برو ببین ، ببین مال کی هست ، من از سال 2022 سمپ پلی دادم 

بحث بحث اصالت هست عمو جون زمانی که من سمپ پلی میدادم تو هنوز برای مامانت بابا فقط یه ایده برای تولید بودی🤣🤣

من شب ها میرم خونه 🏠  شما مامانت میگه پسرم از ساعت ۸ صب تا ۳ شب میر دم فمشون نگا میکن کیه اتک داد یا نداد ببین آمدی میگه از ممبر من اتک تمام کنید تو بیاد بیای از من بگی ن از ممبرم جواب منم این  اتک تمام نشود 🙂

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 02:44، Storm_Nasa گفته است:

سال 2023 من ناسا رو داخل سرور تاسیس کردم اون زمان تو کجا بودی عمویی هنوز خیلی بچه ای 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 02:52، Logan_Plok گفته است:

من شب ها میرم خونه 🏠  شما مامانت میگه پسرم از ساعت ۸ صب تا ۳ شب میر دم فمشون نگا میکن کیه اتک داد یا نداد ببین آمدی میگه از ممبر من اتک تمام کنید تو بیاد بیای از من بگی ن از ممبرم جواب منم این  اتک تمام نشود 🙂

دعا نویس هم بیاری نمیتونه اینو بخونه بچه جون تو کجا درس خوندی 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 03:00، Storm_Nasa گفته است:

دعا نویس هم بیاری نمیتونه اینو بخونه بچه جون تو کجا درس خوندی 

داش شمار میدی تصویر زنگ بزنم  میخام ببینم دختری یا پسری من ک میگم تو هم پسری هم دختر برای این شمار نمیدی 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۹ در 03:07، Logan_Plok گفته است:

داش شمار میدی تصویر زنگ بزنم  میخام ببینم دختری یا پسری من ک میگم تو هم پسری هم دختر برای این شمار نمیدی 

داش تو کلا کم داری نه ؟ تو واقعیت بگیرمت زندت نمیزارم بچه جون 

• Shahrad این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...