رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Logan_Plok

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Storm_Nasa

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Logan_Plok

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 45 ، داخل فکشن نیستم

توضیحات شکایت: اسپان کیل

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/08/175735845022161.mp4

spacer.png

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۷ در 22:41، Storm_Nasa گفته است:

نام شما در بازی:Storm_Nasa

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Logan_Plok

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level 45 ، داخل فکشن نیستم

توضیحات شکایت: اسپان کیل

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/08/175735845022161.mp4

spacer.png

این کجاش اسپان کیل بود منطق بازی تو فقط از خونه خارج شدی اسپان که نشدی 😐

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 00:45، Nikola_Samurai گفته است:

این کجاش اسپان کیل بود منطق بازی تو فقط از خونه خارج شدی اسپان که نشدی 😐

اسپان کیل حساب میشه , تو وقتی دکمه Alt رو میزنی باز هم داری یجا دیگه اسپان میشی

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 12:36، Storm_Nasa گفته است:

اسپان کیل حساب میشه , تو وقتی دکمه Alt رو میزنی باز هم داری یجا دیگه اسپان میشی

میدونم منطق سمپه از خونه میخوای بری بیرون باید اسپان شی💪

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۷ در 23:49، Logan_Plok گفته است:

چیه شد لات شده بودی که  🤣🤣🤣 شما هم اسپان کیل میکردین 🤣🤣🤣🤣🤣

شما اصلا از خونه میومدید بیرون ؟ فیلمت تو یوتوب هم پخش شده بی آبرو 

در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 02:20، Logan_Plok گفته است:

spacer.pngبرو پیش بابات

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 12:39، Storm_Nasa گفته است:

عکس همین میمونی که گذاشتی اصالتش تربیت خانوادگیش از تو بیشتره عزیزم ، تورو نمیشه با میمون هم مقایسه کرد.

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 12:45، Storm_Nasa گفته است:

عکس همین میمونی که گذاشتی اصالتش تربیت خانوادگیش از تو بیشتره عزیزم ، تورو نمیشه با میمون هم مقایسه کرد.

فیلم تو هم پخش ۳نفر زدی آمدی میگه ۱۰نفر زدم 🤣 ما ۸۰بار شمارو زدیم و تو میگفتی فورم 

ارسال شده در (ویرایش شده)
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 12:45، Storm_Nasa گفته است:

فلا ک اسم تو روشه و کل خانوادت مرد نستی تو زنی من میگم شمار میدی تصویر زنگ بزنیم از ترس گفتی من شمار نمیدم بزار شمار تو پیدا کنم کاری میکنم دیگ اسم من نیاری 

ویرایش شده در توسط Logan_Plok
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 12:39، Storm_Nasa گفته است:

فیلم تو تو کل کشور پخشه شود بی آبرو راستی اسم lliya  ک اسم دختر 👧 Storm_Nasa اسم اصلیش Lliy هست 🤣🤣🤣

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 14:49، Logan_Plok گفته است:

فیلم تو تو کل کشور پخشه شود بی آبرو راستی اسم lliya  ک اسم دختر 👧 Storm_Nasa اسم اصلیش Lliy هست 🤣🤣🤣

تو اول اسم رو درست بنویس بعد حرف بزن 

ارسال شده در

مثلاً الان به تو بگم علی اکبر ؟

ارسال شده در

د آخه تو آنقدر سطح پایینی داری آدم خندش میگیره ، ایلیا یکی از معروف ترین قشنگ ترین اسم های عبری هست ، اسم تو چیه ؟ علی اکبر ؟ اگه بدونی ما اسمتو رو چی میزاریم میری خودکشی می‌کنی🤣🤣🤣

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 14:30، Logan_Plok گفته است:

فلا ک اسم تو روشه و کل خانوادت مرد نستی تو زنی من میگم شمار میدی تصویر زنگ بزنیم از ترس گفتی من شمار نمیدم بزار شمار تو پیدا کنم کاری میکنم دیگ اسم من نیاری 

بابا تو هنوز نمیتونی درست حرف بزنی تا منو میبینی به عتته پتته میوفتی عمو جون

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 14:26، Logan_Plok گفته است:

فیلم تو هم پخش ۳نفر زدی آمدی میگه ۱۰نفر زدم 🤣 ما ۸۰بار شمارو زدیم و تو میگفتی فورم 

فیملتو پخش کنم سایتا خیلی استقبال میکننا، ولی بنظرم تو برو از اول ابتدایی رو یه دوره بکن از کی تالا به فروم میگن فورم🤣

دیگه بلاخره کسی که گپ فمش داخل روبیکاس و اسم فمش هم اسم کارتون های پویا ازش نباید انتظار بچه سال تر از این کرد

جمع کن برو همون تو روبیکات بگرد عمو جون اینجا زیادی برات بزرگه 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 22:04، Storm_Nasa گفته است:

فیملتو پخش کنم سایتا خیلی استقبال میکننا، ولی بنظرم تو برو از اول ابتدایی رو یه دوره بکن از کی تالا به فروم میگن فورم🤣

دیگه بلاخره کسی که گپ فمش داخل روبیکاس و اسم فمش هم اسم کارتون های پویا ازش نباید انتظار بچه سال تر از این کرد

جمع کن برو همون تو روبیکات بگرد عمو جون اینجا زیادی برات 

آره گپ من تو تلگرام هست تو روبیکا هست تو سروش هم هست فکر کنم ونی که روبیکا ساخت بچه سال 👌 چیه کارت کردن دشمنی داری 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 22:04، Storm_Nasa گفته است:

جمع کن برو همون تو روبیکات بگرد عمو جون اینجا زیادی برات بزرگه 

کل سمپ پدرت اگر میخاستی بری سربازی نزدیک ۲۰۰نفر میان ارتشی ها فکر میکنن میخاین شورش کنید 🙂 فیلم تو خیلی قشنگ بیاد تو تلوزيون پخش کنن 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 21:59، Storm_Nasa گفته است:

بابا تو هنوز نمیتونی درست حرف بزنی تا منو میبینی به عتته پتته میوفتی عمو جون

تو هم من ببینه همش میگه فورم چک تاز دست ب گان نزدم فشار نخور خوب نست 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 21:56، Storm_Nasa گفته است:

د آخه تو آنقدر سطح پایینی داری آدم خندش میگیره ، ایلیا یکی از معروف ترین قشنگ ترین اسم های عبری هست ، اسم تو چیه ؟ علی اکبر ؟ اگه بدونی ما اسمتو رو چی میزاریم میری خودکشی می‌کنی🤣🤣🤣

۱سال یا نزدیک ۱سال بازی کردی لولت رفت ۴۵ آمدی میگه من ۳سال بازی کردم 🤣🤣🤣 تو اگر ۳سال بازی کردی الا لول تو ۸۹ بود یا ۷۰

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...