رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Zhao_Kabir

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Logan_Plok 

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Zhao_Kabir

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 23 تو فکشن نستم 

توضیحات شکایت: چیت ایم بات 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)spacer.pngspacer.png

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/03/175690427115921.mp4

ارسال شده در

واقعا میخوام بدونم یارم دمیجت می‌کنه تیر آخر من میزنم چیت به حساب میاد ؟ بعدشم من pc من الکی که نیست تو وایسادی من نتونم بزنمت ؟ من میخوام برم گتو ریک ایمم دادم نه چیت م نه چیز دیگه الکی هم فروم نده 

ارسال شده در

یه سال دارم آول وقتی که پیاده شدی دمنجت باگ نبود یعنی ۳ تیر میمیری دومن آقای Zhoa Pc هستش بعدشم همسن رفیقش که پشت سرش داش نیر میزد اسمش Pablo هست اونم به شما تیر زد و اینکه شما نمی‌تونید بدلیل چیت بديش فروم ایم بوت عینی چیت ایمش رو ربوته و وپن چیت سریع تیر زدن شما دلیل اشتباه زدین و نقص کردین بعدشم pabloرفیقشم داشت تیر میزاد یعنی نتیجه که من بدست آوردم ۲ نفر به تک خثزود میبازه و میخوره البته ایشون Zhoa اسمشو تغیر داد که بره ریفا و اسم گنگ خودشو ببره بالا تازه شما میگین ترسید یعنی ادمین نمیتونه اسمشو پیدا کنه شما دارید به خود ادمین توهین میکنین بخاطر همین من گفتم فرومتون خیلی بده وا باید بدلیل DM بديش فروم ممنون خدافز✌️

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۲ در 19:03، Logan_Plok گفته است:

بخاطر چیت قبلا بن شودی با ۲تا تیر من زدی  الانم از ترس 😱 آمدی نگا میکنی که من دادمت فورم یا نه 

تو خودت تا کبیر ممبر میبینی میگی فروم چک الان میای میگی از ترس؟

ممبراتو تکی کردم بهشون پیغام هم دادم رسیده بهت؟

ارسال شده در

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✮ دلایل: 

1- مدارک بررسی و شکایت رد شد.

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play

• Shahrad این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...