رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی :

Sonny_Pahlavi

نام پلیری که از آن شکایت دارم :

Amir_Ldb

اطلاعات اکانت شما Level)،رنک و فکشن فعلی شما در سرور) :

Level:30

Factions: None

Rank: 0

175681803535861.jpg

175681803541722.jpg

توضیحات شکایت : 

درود از ظهر تا حالا من چندین بار اد در رابطه با معاوضه خودرو زدم ، اما هیچ کدوم آگهی نشد. ایشون هم که حتی حضوری پیشش رفتمو میگم چرا نمی‌زنی ، اهمیتی نمیده 

مدارک مورد نیاز :

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/02/175681803546933.mp4

ارسال شده در

ببین دوست عزیز یا محترم نمیدونم شما از فکشن نیوز خبر دارین یا نه وقتی اد که بره پایین و بره روی عداد مثال بگم ۲۳ اینا ولی اد کلن کم باشه همینه بعد ۲ نه تنها من بودم و ۳ نفر در نیوز بودیم داشتیم اد میزدیم و تعداد اد فکشن بالا هست و ممبر های فکشن میدونن ممبر کمه و اد زیاد بخاطر همین یا اد شما باگ شده یا یکی بچه ها زده من خبر ندارم این یک دوم دوست عزیز من که تنها تو فکشن نبودم منم انسانم دارم وضیفه که باید داخل فکشن انجام میدم اد مردم میزنم و سوم اصلا ربطی نداره من تو صف با بچه ها اد میزنیم باید یه طوری اد بزنیم که باگ نشه که بعضی بچه ها مثال از اد ۲ و ۳ میزنن و اد مثال ۳۰و۲۹ باگ میشه کل فکشنم میدون اصلا ربطی نداره دوست محترم 

ارسال شده در

و اصلا شما در فکشن نیوز تشریف نیاوردین این یک که دورغ نگو دوست عزیز دوم ببین که چقدر اد بوده و چجوری میزنیم ما که حق سابمیت کردن نداریم باید ادیت بزنیم کلن طول میکشه گل و اون موقع که شما اد میزدید اد ها نیوز 30/30 بوده و همون لحظه من در گیم انلاین شدم و ربطی نداره و بعدن من اد شما راه زدم شما که تنها در الویت اد های فکشن ما نیستین ما خودمون به ترتیب اد میزنیم و میایم جلو 

ارسال شده در

و شما کلن در کل ویدیو یدونه اد زدین اون یدونه اد شما در مقابل 29 باید صبر بدین و ربطی اصلا نداره اگر اینطوری هست منم از فردا یدونه اد بزنم از فردا شکایت کنم اصلا ربطی نداره من دارم وضیفه که دارم انجام میدم و معلوم هست که من در طول ویدیو شما دارم وضیفم انجام میدم و به ترتیب میام جلو با هم فکشنیم و من در فکشن تنها نبودم ۲ نفر بودیم چرا حالا از من شکایت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه

ارسال شده در

من به ترتیب و بدون هیچ گونه الویت بندی میام پایین با نظم و اد شما زدم ناحقی نکنید در گیم بودین دیدین الکی برای یک پلیر حواشی و ..... درست نکنید من که نمیتونم اد 29  پلیر را ول کنم و شما را الویت بدونم به نظم و ترتیب در اد میام پایین و به اد شما رسیدم چرا ناحقی میکین سر یه پلیر واقعا مشکلتون چیه؟؟؟؟

ارسال شده در

پسر گل شما مدرک بده که امدی کنار من و گفتی چرا نمیزنی و اهمیت ندادم گل بعدش هم من اد شمارو زدم کی میگه من نزدم چرا بقیه راه نمیزاری بقیشم بزار عجب ادم های پیدا میشن بعد من توش موندم چرا از من شکایت کردین ۲ نفر نیوز بودیم از اون پلیر شکایت نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده در

ادمین مربوطه به این شکایت اصلا این شکایت ربطی نداره من که نمیتونم این پسر راه بزارم الویت ادیتم من به ترتیب و نظم میام جلو ربطی نداره با تشکر از ادمین مربوطه

ارسال شده در

درود 

ادامه ریکورد دیروز :

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/03/175687350709651.mp4

نکته : من خودم توی فکشن نیوز بودم و سابقه دارم،هیچ **** کلمه فیلتر شده **** اد درست رو دوباره ادیت نمی‌زنه و مستقیم سابمیت می‌کنه(از سرعت و تعداد آگهی هایی که شما میزنی مشخصه که اکثر اد هارو مستقیم سابمیت می‌کنی)

ارسال شده در

یه نکته دیگه 

شما میگی تعداد اد ها بالا بوده ، درسته ولی اینم در نظر بگیریم نصف اون ادها مربوط به اد بنده هست.نمیتونستم ریکورد کامل بگیرم ولی از ظهر که توی بازی بودم اد میزدم و هیچ کدوم آگهی نمیشد 

یه اسکرین هم دارم قبل از ریکوردی که گرفتم،تایمش یک دقیقه پیش از ریکورد هست :

175687396468241.jpg

ارسال شده در

animation.gif

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✦ دلیل: 

- فقط ایشان نبودند که در حال ادیت زدن باشند 

- تمام توضیحات شما با مدارک آپلود شده یکسان نیست

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐

animation.gif

• Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...