رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Reza_Terrorist

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:

Armin_Specter

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی

که شما داخلی :

Nopo r10. Lvl56

توضیحات شکایت:

ایشون به صورت تمسخر و تند گوی به بنده گفتن گدا 200k بدهکار بوده بهش می‌گفتیم بیا کار کن پول رو بده میپیچونده الان فشار اومده بهش و از دوستان نزدیکشون شنیدم نیو پلیر تبر کرده ایشون ارمی هم هستن

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/01/175673124641382.jpg

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/09/01/175673116854771.jpg

ارسال شده در

سلام به همه ، تا جایی از حرفهای ایشون درسته اما تا جای دیگر هم نه ، من به ایشون باید  ۲۰۰ک میدادم بله این درسته و داخل عکس هم بهشون معلومه بهشون پول رو دادم ، اما چون من کلا با این شخص یه سری مشکلات دارن و همچنین طرف مقابل هم یه سری مشکلات دارند خواستن از ما سو استفاده کنند ! من بهشون پول رو دادم و بعدش گفتم حله ؟ گفت آره فقط میتونی بنویسی گدا ؟ گفتم واسه چی ؟ گفت بنویس می‌خوام ببینم بلدی یا نه منم نوشتم و ایشون از همین روش سوم استفاده کرده ، و حتی الانم که فورم داده داشت می‌گفت رکورد از تمام حرفات هم گرفتم ، پس چرا رکورد رو نداشته فقط عکس گذاشته ؟؟ 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۱ در 03:03، Armin_Specter گفته است:

سلام به همه ، تا جایی از حرفهای ایشون درسته اما تا جای دیگر هم نه ، من به ایشون باید  ۲۰۰ک میدادم بله این درسته و داخل عکس هم بهشون معلومه بهشون پول رو دادم ، اما چون من کلا با این شخص یه سری مشکلات دارن و همچنین طرف مقابل هم یه سری مشکلات دارند خواستن از ما سو استفاده کنند ! من بهشون پول رو دادم و بعدش گفتم حله ؟ گفت آره فقط میتونی بنویسی گدا ؟ گفتم واسه چی ؟ گفت بنویس می‌خوام ببینم بلدی یا نه منم نوشتم و ایشون از همین روش سوم استفاده کرده ، و حتی الانم که فورم داده داشت می‌گفت رکورد از تمام حرفات هم گرفتم ، پس چرا رکورد رو نداشته فقط عکس گذاشته ؟؟ 

دلیل های الکی شما اون شب حرف نمی‌زنی کلن چت بود مدرک هم دارم فیلم از تمام چت ها

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۱۱ در 03:23، Armin_Specter گفته است:

فیلم رو در فورم آپلود کنید لطفاً ، مثل من که آپلود کردم ، شما هم آپلود کنید 

در ۱۴۰۴/۶/۱۱ در 03:07، Reza_Terrorist گفته است:

دلیل های الکی شما اون شب حرف نمی‌زنی کلن چت بود مدرک هم دارم فیلم از تمام چت ها

در ۱۴۰۴/۶/۱۱ در 03:03، Armin_Specter گفته است:

175677508664751.jpg

حرفات با این خیلی فرق داشت  و مدرک اینکه گفتم حرف بزن گفتی می‌نویسم رو هم فرستادم 🤣 کیو داری گول میزنی

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما که میگید رکورد دارید پس فیلم رو در فورم آپلود کنید لطفاً ، مثل من که آپلود کردم ، شما هم آپلود کنید منم مثل شما حوصله ندارم بیام فورم ، خود ادمین چک می‌کنه و مجازات رو برا شخص مد نظر اعمال می‌کنه 

ویرایش شده در توسط Armin_Specter
    ارسال شده در

animation.gif

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✦ دلیل: 

- مدارک چک و شکایت شما رد شد

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐

animation.gif

• Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...