رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

شما مگه قصد ندارین سرور  ارپی بشه

پس باید کال 110 رو برگردونین سر رفتن کال 110  ما تو دولت نمی‌تونیم رنک اپ کنیم روزی یکبار لیست وانتد پر میشه که اونم زود خالی میشه چون پلیری که وانتد بده مجرمشو خودش می‌بره صبر نمیکنه برا شخص دیگه ای...من الان 4 روزه نمیتونم رنک آپ کنم  چون جیل نیست 

الان این قانون جدید برا دولتم گذاشتین که مدارک جیل بدین سخت تر شده اگه هم جیل باشه کسی جرأت نداره بگیره چون اگه رکوردش هر اتفاقی بیوفته یا پاک یا هرچی درجا وارن میگیره.....حالا با اینا کاری ندارم 

حداقل این قانون هارو وقتی بزارین که بشه وارن پاک کرد با این کارتون  میخاید نیو پلیر ها اذیت نشن و از بازی زده نشن...اما در اصل دارید ممبرای قدیمیتون از دست میدین  و کسایی که داخل دولت فعالیت میکند زده بشن

با تشکر از تیم استف Iran Role Play

• Like 2
    • Thanks 1
    • 2 هفته بعد...
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 11:21، Kasra_Wonder گفته است:

پس باید کال 110 رو برگردونین سر رفتن کال 110  ما تو دولت نمی‌تونیم رنک اپ کنیم روزی یکبار لیست وانتد پر میشه که اونم زود خالی میشه چون پلیری که وانتد بده مجرمشو خودش می‌بره صبر نمیکنه برا شخص دیگه ای...من الان 4 روزه نمیتونم رنک آپ کنم  چون جیل نیست 

الان این قانون جدید برا دولتم گذاشتین که مدارک جیل بدین سخت تر شده اگه هم جیل باشه کسی جرأت نداره بگیره چون اگه رکوردش هر اتفاقی بیوفته یا پاک یا هرچی درجا وارن میگیره.....حالا با اینا کاری ندارم 

حداقل این قانون هارو وقتی بزارین که بشه وارن پاک کرد با این کارتون  میخاید نیو پلیر ها اذیت نشن و از بازی زده نشن...اما در اصل دارید ممبرای قدیمیتون از دست میدین  و کسایی که داخل دولت فعالیت میکند زده بشن

بنده یک پیشنهاد در مورد Call 110 دارم

• Like 1
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۷ در 18:25، Thomas_Moltafet گفته است:

کال ۱۱۰ کلا ارپی نیست 

یه نفر بمیره بعد با یه سی ام دی بتونه وانتد بده یکم عجیبه

اگه قانون درست حسابی داشته باشه عجیب نیست، مثلاً اگه کسی ۱۰٪ از سلامتی شما کم بتونید call 110 بدیم، اگه کسی راحت و بی دلیل بزنه از سلامتی ما کم کنه یا ما رو بکشه و بره آزاد بچرخه این دیگه خوب نیست، و اینکه ۳۰٪ احتمال داره پولیس نزدیک به محل جرم باشه یا اونجا باشه، پس در نهایت call 110 باید به سرور اضافه بشه

★ = ۵ دقیقه زندان

★★ = ۱۵ دقیقه زندان

★★★ = ۳۰ دقیقه زندان

★★★★ = ۴۵ دقیقه زندان

★★★★★ = ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه زندان

★★★★★★ = ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه زندان

• Thanks 1
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 11:21، Kasra_Wonder گفته است:

کلا از وقتی کال ۱۱۰ برداشته شده dm none rp خیلی بیشتر شده 

• Thanks 1
    • 2 هفته بعد...
    ارسال شده در

اقا راست میگه call110  برگردونین

الانم قانون گزاشتین هر جیلی میبریم مدارک باید داشته باشی اقا یه وقت پاک بشه یا حافظه پر باشه فکر کنین لطفا بعد انجام بدین خیلی سرور چرت شد اینجوری خیلی 

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
    متأسفانه محتوای شما حاوی عباراتی است که ما اجازه انتشار آن را نمی دهیم. لطفاً محتوای خود را ویرایش کنید تا کلمات برجسته شده در زیر حذف شوند.
    ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...