Kasra_Wonder ارسال شده در August 28, 2025 at 07:51 #128437 ارسال شده در August 28, 2025 at 07:51 شما مگه قصد ندارین سرور ارپی بشه پس باید کال 110 رو برگردونین سر رفتن کال 110 ما تو دولت نمیتونیم رنک اپ کنیم روزی یکبار لیست وانتد پر میشه که اونم زود خالی میشه چون پلیری که وانتد بده مجرمشو خودش میبره صبر نمیکنه برا شخص دیگه ای...من الان 4 روزه نمیتونم رنک آپ کنم چون جیل نیست الان این قانون جدید برا دولتم گذاشتین که مدارک جیل بدین سخت تر شده اگه هم جیل باشه کسی جرأت نداره بگیره چون اگه رکوردش هر اتفاقی بیوفته یا پاک یا هرچی درجا وارن میگیره.....حالا با اینا کاری ندارم حداقل این قانون هارو وقتی بزارین که بشه وارن پاک کرد با این کارتون میخاید نیو پلیر ها اذیت نشن و از بازی زده نشن...اما در اصل دارید ممبرای قدیمیتون از دست میدین و کسایی که داخل دولت فعالیت میکند زده بشن با تشکر از تیم استف Iran Role Play 2 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Thomas_Moltafet ارسال شده در August 29, 2025 at 14:55 #128843 ارسال شده در August 29, 2025 at 14:55 کال ۱۱۰ کلا ارپی نیست یه نفر بمیره بعد با یه سی ام دی بتونه وانتد بده یکم عجیبه 1 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Kasra_Wonder ارسال شده در September 6, 2025 at 18:53 نویسنده #130954 ارسال شده در September 6, 2025 at 18:53 اینکه بمیری بری فروم بدی یارو 1 ساعت نتونه تیر بزنه خیلی ارپی؟ 1 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Nikola_Samurai ارسال شده در September 6, 2025 at 23:22 #131050 ارسال شده در September 6, 2025 at 23:22 در ۱۴۰۴/۶/۶ در 11:21، Kasra_Wonder گفته است: شما مگه قصد ندارین سرور ارپی بشه پس باید کال 110 رو برگردونین سر رفتن کال 110 ما تو دولت نمیتونیم رنک اپ کنیم روزی یکبار لیست وانتد پر میشه که اونم زود خالی میشه چون پلیری که وانتد بده مجرمشو خودش میبره صبر نمیکنه برا شخص دیگه ای...من الان 4 روزه نمیتونم رنک آپ کنم چون جیل نیست الان این قانون جدید برا دولتم گذاشتین که مدارک جیل بدین سخت تر شده اگه هم جیل باشه کسی جرأت نداره بگیره چون اگه رکوردش هر اتفاقی بیوفته یا پاک یا هرچی درجا وارن میگیره.....حالا با اینا کاری ندارم حداقل این قانون هارو وقتی بزارین که بشه وارن پاک کرد با این کارتون میخاید نیو پلیر ها اذیت نشن و از بازی زده نشن...اما در اصل دارید ممبرای قدیمیتون از دست میدین و کسایی که داخل دولت فعالیت میکند زده بشن با تشکر از تیم استف Iran Role Play بنده یک پیشنهاد در مورد Call 110 دارم 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Bloodric ارسال شده در September 7, 2025 at 18:46 #131216 ارسال شده در September 7, 2025 at 18:46 (ویرایش شده) سلام موافق با اضافه شدن Call 110 هستم موفق باشید 🌹 ویرایش شده در September 7, 2025 at 18:48 توسط Bloodric 1 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Bloodric ارسال شده در September 7, 2025 at 19:00 #131223 ارسال شده در September 7, 2025 at 19:00 در ۱۴۰۴/۶/۷ در 18:25، Thomas_Moltafet گفته است: کال ۱۱۰ کلا ارپی نیست یه نفر بمیره بعد با یه سی ام دی بتونه وانتد بده یکم عجیبه اگه قانون درست حسابی داشته باشه عجیب نیست، مثلاً اگه کسی ۱۰٪ از سلامتی شما کم بتونید call 110 بدیم، اگه کسی راحت و بی دلیل بزنه از سلامتی ما کم کنه یا ما رو بکشه و بره آزاد بچرخه این دیگه خوب نیست، و اینکه ۳۰٪ احتمال داره پولیس نزدیک به محل جرم باشه یا اونجا باشه، پس در نهایت call 110 باید به سرور اضافه بشه ★ = ۵ دقیقه زندان ★★ = ۱۵ دقیقه زندان ★★★ = ۳۰ دقیقه زندان ★★★★ = ۴۵ دقیقه زندان ★★★★★ = ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه زندان ★★★★★★ = ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه زندان 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Vahid_Enzo ارسال شده در September 7, 2025 at 19:58 #131246 ارسال شده در September 7, 2025 at 19:58 در ۱۴۰۴/۶/۶ در 11:21، Kasra_Wonder گفته است: شما مگه قصد ندارین سرور ارپی بشه پس باید کال 110 رو برگردونین سر رفتن کال 110 ما تو دولت نمیتونیم رنک اپ کنیم روزی یکبار لیست وانتد پر میشه که اونم زود خالی میشه چون پلیری که وانتد بده مجرمشو خودش میبره صبر نمیکنه برا شخص دیگه ای...من الان 4 روزه نمیتونم رنک آپ کنم چون جیل نیست الان این قانون جدید برا دولتم گذاشتین که مدارک جیل بدین سخت تر شده اگه هم جیل باشه کسی جرأت نداره بگیره چون اگه رکوردش هر اتفاقی بیوفته یا پاک یا هرچی درجا وارن میگیره.....حالا با اینا کاری ندارم حداقل این قانون هارو وقتی بزارین که بشه وارن پاک کرد با این کارتون میخاید نیو پلیر ها اذیت نشن و از بازی زده نشن...اما در اصل دارید ممبرای قدیمیتون از دست میدین و کسایی که داخل دولت فعالیت میکند زده بشن با تشکر از تیم استف Iran Role Play کلا از وقتی کال ۱۱۰ برداشته شده dm none rp خیلی بیشتر شده 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Erfan_Soprano ارسال شده در September 16, 2025 at 05:59 #132805 ارسال شده در September 16, 2025 at 05:59 اقا راست میگه call110 برگردونین الانم قانون گزاشتین هر جیلی میبریم مدارک باید داشته باشی اقا یه وقت پاک بشه یا حافظه پر باشه فکر کنین لطفا بعد انجام بدین خیلی سرور چرت شد اینجوری خیلی نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .