رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Sadra_Bloodlovezz

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Chimaev_Vahshi

نام پلیری که شما از ایشان شکایت  دارید: Sadra_Bloodlovezz

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) Level 26 no Faction 

توضیحات شکایت:CHEAT=Aim but=DM

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و....)

spacer.png

175632444825061.jpg

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/27/175632450237881.mp4

ارسال شده در

درود ، عزیز من اول کاری خودت داشتی dm میکردی و بعدش که دیدم داشتی منم میزدی زدمت ، اگه هرکس که قشنگ میزنه aim bot داره که داداش از هرکی تو مبارزه شکست میخوری بیا فروم بده ، بعدش من مرام گذاشتم از dm هات نه عکس گرفتم نه ویدیو گفتم شاد باشه اما وقتی زدمت که شروع کردی من رو زدن ، این همه تمرین نکردم که از هرکسی که میخواد من رو بزنه شکست بخورم ، بعدشم من پک ایم نقطه ای دارم که خیلی کمک میکنه ، حالا چون مدرکی ندارم نمیتونم با شما مقابله کنم.

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 01:14، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

درود ، عزیز من اول کاری خودت داشتی dm میکردی و بعدش که دیدم داشتی منم میزدی زدمت ، اگه هرکس که قشنگ میزنه aim bot داره که داداش از هرکی تو مبارزه شکست میخوری بیا فروم بده ، بعدش من مرام گذاشتم از dm هات نه عکس گرفتم نه ویدیو گفتم شاد باشه اما وقتی زدمت که شروع کردی من رو زدن ، این همه تمرین نکردم که از هرکسی که میخواد من رو بزنه شکست بخورم ، بعدشم من پک ایم نقطه ای دارم که خیلی کمک میکنه ، حالا چون مدرکی ندارم نمیتونم با شما مقابله کنم.

گریه نکن ایم بوت داری😂

ارسال شده در (ویرایش شده)
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 11:09، Chimaev_Vahshi گفته است:

گریه نکن ایم بوت داری😂

داداش این چیت نیست پیسیه ناموسا پلشت بازی چیه در میارین  یارو ایمش خوبه میگی چیته  خب داش تو هنو فرق پیسی بودن با ایم بات رو نمیدونی مگه بچه ای😐

ویرایش شده در توسط Diego_Nasa
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 12:53، Diego_Nasa گفته است:

داداش این چیت نیست پیسیه ناموسا پلشت بازی چیه در میارین  یارو ایمش خوبه میگی چیته  خب داش تو هنو فرق پیسی بودن با ایم بات رو نمیدونی مگه بچه ای😐

سلولی دادا گفتیم پیسیه دارم با اسکین ۲ میچرخم که خیلی لیزه بازم داره میزنه هیج تیری خطا نمیره عجب

عزیز من شما کار خواصی هم نمیکردی داشتی به صورت چپ و راست میدویدی انگار همون مومنت داری میزنی ، یعنی چی اسکین ۲ لیزه ؟ شما فرق لیز با معمولی رو نمیدونی ؟

ویرایش شده در توسط Sadra_Bloodlovezz
    ارسال شده در

ما تو مبارزات بین خودمون از این مومنت ها زیاد داریم و اینقدر تمرین کردیم که دیگه عادیه برامون ، شما هم بجای اینکه بیایی و الکی بحث کنی برو تمرین کن

در ۱۴۰۴/۶/۶ در 15:42، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

اینم ویدیو تست پکم هست بخاطر همینه که دارم از C bug استفاده میکنم ، میشه بگی کجای این aim bot هست ؟

ویرایش شده در توسط Sadra_Bloodlovezz
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 15:45، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

اینم ویدیو تست پکم هست بخاطر همینه که دارم از C bug استفاده میکنم ، میشه بگی کجای این aim bot هست ؟

به نفعته ویدیو تو پاک کن تا بن تبلیغات نخوردی

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 16:22، Mahan_Mafiaa گفته است:

به نفعته ویدیو تو پاک کن تا بن تبلیغات نخوردی

قصد من تبلیغ نبود ، من میخواستم مدرک سالم بازی کردنم رو بزارم.

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 16:39، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

آقا ناموسن هرکی رکورد از خودش داره بفرسته بازیشو ببینیم😂😂😂

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 16:39، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

خب مشتی یعنی سرور خودش دیمز نداره بری دیمز ریک بگیری؟این کارت یه نوع تبلیغه ببینن درجا بنت میزنن

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 18:40، Mahan_Mafiaa گفته است:

خب مشتی یعنی سرور خودش دیمز نداره بری دیمز ریک بگیری؟این کارت یه نوع تبلیغه ببینن درجا بنت میزنن

دقیقن

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 18:40، Mahan_Mafiaa گفته است:

عزیز من اگه اینجا C bug بزنم بازم درجا بنم ، من گفتم در این ویدیو من داشتم پک تست میکردم.

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۶ در 23:10، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

عزیز من اگه اینجا C bug بزنم بازم درجا بنم ، من گفتم در این ویدیو من داشتم پک تست میکردم.

باگ نیست سیباگ😂

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۷ در 00:42، Chimaev_Vahshi گفته است:

باگ نیست سیباگ😂

بجای مسخره کردن منتظر میمونیم ادمین بیاد و بررسی کنه ، اگر من اشتباهی کردم مجازاتش رو تحمل میکنم ، اگر شما اشتباه کرده باشی برعکس.

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۶/۷ در 01:00، Sadra_Bloodlovezz گفته است:

بجای مسخره کردن منتظر میمونیم ادمین بیاد و بررسی کنه ، اگر من اشتباهی کردم مجازاتش رو تحمل میکنم ، اگر شما اشتباه کرده باشی برعکس.

مشتی فقط تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اینه ک انشالله توهم خوب میشی

ارسال شده در

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و تایید شد

✮ برای بازیکن مورد نظر مجازات لازم صورت خواهد گرفت. ⚖

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐Telegram Channel: @IRan_Role_Play

• Shahrad این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...