رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Toni_Aogiri

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: 
    James_Killer

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):
    Level : 19
    Faction : FBI
    Rank : Rank 4

توضیحات شکایت: با سلام و درود بنده درحال رفتن به صحنه جرم و گرفتن مجرم بودم وقتی پیش مجرم رسیدم دور مجرم شلوغ بود و بنده هم ایدیش رو یادم رفته بود بنده سریع رفتم تو چت که ایدی مجرم رو پیدا کنم ( در ویدئو مشخص هست) که بعدش سریع اولین نفر مجرم رو کاف کردم و همین که اومدم ببرم مجرم رو فردی به نام James_Killer اومدن جیل دزدی کردن و جیلی که برای بنده بود رو سریع از پشت اومدن با موتور gotome/ زدن و در رفتن بعدش که به ایشون پیامک دادم بنده رو متهم به همکاری با مجرم کردند در حالی که همون طور که در ویدئو مشخص هست بنده حدود چند ثانیه فقط رفتم در چت بگردم تا ایدی مجرم چند بوده و ایشون هم دیدند که بنده کاف کردم و مامور هستم و در حال بردنشون هستم که سریعا اومدن و جیل بنده رو دزدی کردم میخوام از ایشون شکایت کنم تا یاد بگیرند با زرنگ بازی و توهین به دیگران با این کارشون به هیچ جا نمیرسند. ممنون از تیم ایران رول پلی

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/22/175587386795731.mp4

175587391225841.jpg

17558738933531.jpg

ارسال شده در

عزیزم تو شات معلومه که بنده اولین نفر مجرم رو کاف کردم و حق با شخصی هس که اولین نفر مجرم رو کاف کرده

به من مربوط نیس شما ایدی مجرمو گم کردی یا هر چی من اومدم مجرم رو اولین نفر کاف کردم و بردم جایه بحثی وجود ندارهspacer.png

ارسال شده در

animation.gif

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✦ دلیل: 

- در چت وانتد مشخص هست که اول توسط  ایشان کاف شده اند

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐

animation.gif

• Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...