رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Pedram_Bloodlovezz

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Abbas_Dethroyzz

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:

Pedram_Bloodlovezz

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Level 22

توضیحات شکایت:

چیت لیز

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/20/175566691442961.mp4

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/20/175566698403361.mp4

175566708808461.jpg

ارسال شده در

Abbas عزیز دلم نگاه کن پدرام رفیقمه ببین عزیزم پدرام پیسی هستش و سمپش باگه یه مشکلی داره که تگ pc بقل اسمش نمیخوره و عزیز زمین لیز برای اندروید هستش نه برای پیسی اگر برای پیسی باشه هیچ فایده ای نداره چون pc این ور اون ورش سریع تر از اندروید هستش و اندروید چون کند تره زمین لیز میزنن که تند تر شه اگر ریکو نگاه کنی خودتم متوجه میشی که پیسی هستش یه ذره با سمپ آشنا شو و بیا شکایت کن تو انتظار داری با اندروید پیسی بزنی خیلی بابا تو پرویی عزیز خودتم باید متوجه شی که پیسی سریع تره از اندروید این ور اون ورش با گان ادمین نگاه کنه متوجه میشه که پیسی هستش تگش باشه پیسی نمیخوره تو با اند چطوری c سریع میتونی بزنی تو با آندم زمین لیز بزنی داش یه ذره فرق میکنه پیسی نمیشه که عزیزم 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۲۹ در 20:36، Johan_Bloodlovezz گفته است:

Abbas عزیز دلم نگاه کن پدرام رفیقمه ببین عزیزم پدرام پیسی هستش و سمپش باگه یه مشکلی داره که تگ pc بقل اسمش نمیخوره و عزیز زمین لیز برای اندروید هستش نه برای پیسی اگر برای پیسی باشه هیچ فایده ای نداره چون pc این ور اون ورش سریع تر از اندروید هستش و اندروید چون کند تره زمین لیز میزنن که تند تر شه اگر ریکو نگاه کنی خودتم متوجه میشی که پیسی هستش یه ذره با سمپ آشنا شو و بیا شکایت کن تو انتظار داری با اندروید پیسی بزنی خیلی بابا تو پرویی عزیز خودتم باید متوجه شی که پیسی سریع تره از اندروید این ور اون ورش با گان ادمین نگاه کنه متوجه میشه که پیسی هستش تگش باشه پیسی نمیخوره تو با اند چطوری c سریع میتونی بزنی تو با آندم زمین لیز بزنی داش یه ذره فرق میکنه پیسی نمیشه که عزیزم 

عزیزم میدونم پیسی سری تره لیز تره ولی تگ پیسی نداشت پدرام هر وقت مدرکی آورده اونجا با پیسی بود خو مشکلی نداره عزیزم 

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۳۰ در 07:44، Abbas_Dethroyzz گفته است:

عزیزم میدونم پیسی سری تره لیز تره ولی تگ پیسی نداشت پدرام هر وقت مدرکی آورده اونجا با پیسی بود خو مشکلی نداره عزیزم 

کسشر نگو بسر حتا پیسی نداره بعدش پیسی مگه اینجوری میخوره یا میزنه

ارسال شده در

,من با PC بودم سمپ من باگ داره کلا تگ PC نمیزنه سمپ رو هم از سایت سرور دانلود کردم کلا از وقتی نصب کردم تگ PC نداشت اگه میخوای بریم dmz بفهمی با PC بودم

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۲۹ در 20:36، Johan_Bloodlovezz گفته است:

ربطی نداره اگ تگ پیسی نداشته باشه بازم نمیتونه لابی اند بره

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۳۱ در 14:24، Hossein_Ahwazi گفته است:

سمپه پدرام باگه هم حذف کرد باز نصب کرد بازم باگه تگه PC رو نداره در زم هیچیش مثله چیت نیس

چرا **** کلمه فیلتر شده **** مالی میکنی اسکول چیت لیز زده 

بعدش چتور پیسی تکون میخوره بعد وایمیسته سر جاش😂 بعدش آیت پدرام pc نداره **** کلمه فیلتر شده **** میخوره الکی😂

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۳۱ در 16:25، Chimaev_Vahshi گفته است:

بعدش چتور پیسی تکون میخوره بعد وایمیسته سر جاش😂 بعدش آیت پدرام pc نداره **** کلمه فیلتر شده **** میخوره الکی😂

یه نفر یه لابی pc بسازه من برم حله؟ دیوایس بزار فقط pc

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۳۱ در 17:00، Ahmadreza_Dethroyzz گفته است:

چطوری پیسی میاد لابی اند؟؟ شما کل فمتون چیترین اون لیدرتون هم بن شد بخاطر چیت 😂

چند بار بگم لابی اند نبود عجب

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۳۱ در 16:25، Chimaev_Vahshi گفته است:

اون منو می‌شناسه یه چیزی میگه حرف راست رو هم میزنه تو موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن روزی 10‌ نفر فرومتو میدن برو کوه کاری های خودتو جم کن👍

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...