Lucifer_Neatleyzz ارسال شده در August 15, 2025 at 21:43 #126146 ارسال شده در August 15, 2025 at 21:43 نامم شما در بازی:Lione_Victor نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Ehsan_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Level:12 Faction:army Rank:2 توضیحات شکایت:من ارمی هستم و جلوی ال اس پی داشتم رد می شدم و سوال پرسیدم این پلیر به من گفت شما به دلیل گان غیر مجاز ۳ وانتد میگیرید تعداد گان های من ب ۵ک ام فور ۱ک دیز و159 شاتگان خیلی چیز دیگه داشتم الان تمام گان پریده ب واقعا با این پلیر باید جریمه سنگینی شه به خدا گان های من چی میشه وقت من چی میشه درخواست مدرک وانتد از این پلیر دارم. این شخص gpass من رو نگرفت مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) این تصویر کیبورد باز داره چون چت های قبلی بود مجبور بودم کیبورد رو باز کنم به نظر من باید درخواست مدارک باشه اگه این پلیر جی پی من رو نگرفته و این خلاف قانون من بخاطر داشتن ام فور تمام گان هامو از دست دادم با تشکر
Hossein ارسال شده در August 16, 2025 at 11:02 #126205 ارسال شده در August 16, 2025 at 11:02 ▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹 ❖ شکایت شما بررسی و رد شد ❌ ✦ دلیل: - مدارک کافی نیست - شات mm/ آپلود نشده است ✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫 🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐
پست های پیشنهاد شده