رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • Teravis_Moltafet

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Amirreza_Madison

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Teravis_Moltafet

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 

Level 29 No Faction 

توضیحات شکایت: درود خدمت ادمین گرامی خسته نباشید با توجه به ریکی که بنده گرفتم قرار بود ایشون اسکین 23 رو به قیمت 52 کک بگیره که لیمیت اسکین 3کک بود ایشون اسکین رو 3کک گرفت و بهونه آورد میگفت نت ضعیفه 2 بار ریلوگ کرد ولی معلوم بود نت این آقا درسته بعد گفت 5 دقیقه دیگه میام پولتو میدم و بنده گفتم اسکینمو سل بده 5 دقیقه دیگه بیا و اسکینو بگیر و پولو بده که ایشون از بازی خارج شد بعد حدودا 3 ساعت بعد داخل گیم دیدمش و گفتم پول اسکینو بده و گفت من معامله ای نکردم. حجم ویدیو بالا بود به دو ویدیو تبدیلش کردم. ایشون اسمشو چنج زده اسم قبلی ایشون Amir_Desperadoss و اسم جدید ایشون Teravis_Moltafet شده لطفاً پیگیری کنید.

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

175527336046933.jpg

بخش اول:

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/15/175527336045931.mp4

بخش دوم: 

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/15/175527336046562.mp4

ارسال شده در

ادمین عزیز الآنم ایشون رو دیدم و اسکینی که از من تبر کرده بود رو هم داشت و گفت من 5 ماهه گیم میومدم و نشونه اینه شیر اکانت کرده و یا دروغ میگه مدرک هم فرستادم الان.

175528377086591.jpg

ارسال شده در

سلام درود خدمت ادمین سرور عزیز ایران رول پلی من از ایشون اسکین نگرفته ام کلا شما ببینید ایشون اومدن از امیر دسپورادوس شکایت زدن بعد اومدن من که خیلی وقت بود اسکین ۲۳ داشتم به من تحمت زد 

با تشکر Iran Role Play Support

ارسال شده در

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✮ دلایل: 

1-  نام فرد متخلف اشتباه نوشته شده است.

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play

• Shahrad این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...