رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Luffy_Fbi

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Luis_Matrix

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):  19

Amryrank 2https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/09/175477482368692.mp4https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/09/175477482368692.mp4spacer.png

توضیحات شکایت:

من بهش ۶ بار اخطار دادم گفتم نوپو هم باشی آف دیوتی باشی نمی تونی بیای آرمی ولی از قدرت اش استفاده کرد تهدید کرد فروم میدم ایشان از هد دولت عزیز در خواست رسیدگی می کنم لطفاً شکایت بنده رسیدگی کنید ممنون میشم 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما و ادمین محترم 

عزیز اول که بنده هیچ گونه تهدیدی بر  روی شما انجام ندادم 

بنده هیچ گونه مزاحمتی در اون مکان ایجاد نکرده بودم شما اخطار دادید و من هم گفتم که میریم و اون مکان رو ترک کردیم

از قدرتم هم سو استفاده نکردم { فقط به شما گفتم که اخطار نده عزیز } 

ایشون نحوه صحیح فروم دادن رو رعایت نکرده و اطلاعات داده شده با فیلم موجود مطابقت ندارد عزیز

لطفا رسیدگی کنید با تشکر از جناب

ادمین

ارسال شده در

عزیزم نوپو هم باشی آف بی ای هم باشی نیوز هم باشی طبق قوانین دولتی آف دیوتی باشی فکشن دیگری حق نداری برید بعد شما آف دیوتی داخل آرمی  می چرخید این  خودش nrpe هست https://rpfile.com/uploads/guest/2025/08/09/175477818595353.mp4

ارسال شده در

شما صبح هم آمدی داخل آرمی بی نظمی کردی اون موقع مدارک نداشتم ولی الان دارم همین ریک نشان میده شما استفاده از مقام خودت  سو استفاده می کنی هر وقت گفتم ریک میگیرم گفتی میرم وگرنه قصد رفتند نداشتی داشتی داخل آرمی  می چرخیدی آف دیوتی. معامله هم میکردی بعد من بهت اخطار میدم میگی فروم آت بدم وارن بخوری ؟ بعد آمدی اینجا تقصیر از خودت هست مظلوم نمایی می کنی مظلوم نمایی آت دوست دارم نقش خوب بازی می کنی

ارسال شده در

دارم میگم صبح ریک نبودم من بهت گفتم ریک میگیرم  میدم فروم گفتی بده  قبل از ریک ۳ اخطار دادم نه رفتی بعد با ریک اخطار دادم. گفتی میرم  بعد آمدی اینجا یک فم معروف رفتی  میتونی هر کاری دلت خواست کنی مگه سرور  مال پدرت هست هر وقت دوست داشتی بیای آرمی بعد بری داخل شهر اونم آف دیوتی  تو الان مدرک بده  اصلان با آن دیوتی آمدی خودت می‌دونی آف دیوتی آمده به فکشن دیگری خودش Nrpeمیشه نمی‌خواد هی رفیق آت بیاری الکی شاهد دورغی بیاری اینجا پیام اضافه بدی ما که میدونیم تو درد آت چیه 

ارسال شده در

اگر شاهد دورغی بیاری اینطوری باشه منم رفیق هام بیارم پیام بده یا الکی مدارک رایانه کنید اینجا  با رفتند فم معروف نمی تونی هر کاری دلت خواست کنی هر فکشنی قانون خودش داره اشتباه کردی وایسا نه این که تمام رفیق هات بیاری پیام بده بیا طرف من

ارسال شده در

طرف تهدید کنه از مقام خودش سو استفاده کنه  میگه فروم میدم آت اجازه نداد کار خودم بریم خنده نداره  خیلی نو دو نوپو  میگه پس چرا قوانین  دولتی طرف بلد نیست منی که آرمی هستم از خودش خوب بلدم چی به چی هست

ارسال شده در

animation.gif

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✦ دلیل: 

- مدارک برای خارج نشدن ایشان پس از اخطار کامل نیست

- توضیحات ذکر شده با اتفاقی که در مدرک افتاد یکسان نیست

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐

animation.gif

• Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...