رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Nico_Burnz

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Odin_Matrix

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):level:19,rank:6, ballas

توضیحات شکایت:بنده اسپاون بودم این اقای Odin_Matrix اومد بغل من بود من نوشتم نوپو؟من اصلا اطلاعی نداشتم که نوپو هست بعد 2دقیقه دیدم اومد بغل من 1وانتد داد به دلیل مزاحمت بعد منو گرفت بهشن گفتم چرا گفت به دلیل افشای هویت من هم 8ک گان دستم بود منو برد جیل همش رفت. 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

ارسال شده در (ویرایش شده)

بنده در روز قبل از هم ممبری ها پرسیدم که وقتی افشا هویت میکنند بنده چه وانتدی بدم گفتند مزاحمت و اگر نیازی باشه حتما ریکورد افشای هویت ایشون رو میگذارم و ایشون توی عکسشون اصلا تاریخ معلوم نیست

ویرایش شده در توسط Odin_Matrix
    ارسال شده در

بنظرت من میدونستم 8kگان داشتی و بعد تو 3بار گفتی نوپو نوپو نوپو بعد انتظار داری بهت وانتد ندم و من از هم فکشنی ها سوال کرده بودم گفتن برای افشا هویت مزاحمت بده

ارسال شده در

خب داداش گفتم واسا بدم بهت 8ک گان باهامه جواب ندادی اصلا رفتی فقط منم نمیدونستم جدیدن اگه به نوپو بگی نوپو هستی افشا هویت هست و وانتد میده

ارسال شده در

animation.gif

▼ سلام و عرض ادب خدمت شما پلیر عزیز 🌹

❖ شکایت شما بررسی و رد شد

✦ دلیل: 

- مدرک شکایت باید کامل باشد (کیبورد شما جلو مدرک رو گرفته)

✤ با تشکر از شکایت شما، امیدوارم تجربه خوبی را در سرور ایران رول پلی داشته باشید. 💫

🌐 Telegram Channel: @IRan_Role_Play 🌐

animation.gif

• Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...