Freddik_Sardar ارسال شده در July 29, 2025 at 21:58 #123507 ارسال شده در July 29, 2025 at 21:58 سلام و ازه درود به تمامی کاربران ادمین من فردیک هستم و میخوام یه پیشنهاد برای سرگرمی های متختلف بهتون بگم تو این بازی مینی گیم های زیادی میشه ساخت که کاربرانهای بازیکن بتوانند از مینی گیم های این سرور لذت ببرن مینی گیم های ورزشی 1. بسکتبال:یکی جالب ترین مینی گیم ها بازی بسکتباله که دو تیم مخالف باهم رقابت کنن. 1تیم باید از دورازه تور مانند باید دفاع کنه و تیم دومی باید از توپی که برای این بازی استفاده میکنن تو دروازه حریف پرت کنن که 2 یا چند امتیاز به دست بیارن. 2. تنیس:یک بازی بسیار زیبا که بعضی از پولدار ها این بازیی رو دوست دارن. دونفر حریف که با دسته تنیس و توپش باید به زمین حریف پرت بشه ولی اگر به توری حریف برخورد کنه به نفع حریف دیگری میشه. 3.درات:یک بازی سلیقه برای جاهای مثل سالون بار میشه. دو نفر باید مقدار اعدادی که داده میشه بهشون با تیر دارت ها باید کم کنن. 4گلف:یک بازی مشهور برای پولدارها که ازش لذت ببرن. چند نفر حریف باید توپی که روی زمین رو به سمت سوراخی که (دورم هست) پرتاب کنه و امتیاز بگیره 5:بیلیارد: یه بازی سلیقه ای برای سالون ها استفاده میشه. این بازی به چند توپ که یک رنگ و تک رنگ هستن به شکل مثلث مانند شکل میدن و باید حریف های تمامی این توپ ها را به سوراخ های دوراطراف هدایت کنن و برسن به توپ سیاه که اگر این توپ را یکی از حریف های این مینی گیم به سوراخ بندازد برنده میشود 6 بازی های کنسولی: یکی باحال ترین مینی گیم ها بازی های کنسولی با حجم کمتر که بازی را جالب تر می کند. 1>جنگ ستارگان. 2>زنبوری.3>میمون فضایی در برابر موز های فضایی 7 بولینگ:یک بازی جذاب که به سختی میشه موفق شد. دو حریف باید توپ بولینگ رو به 10 مانع روبهرو هل بدن و امتیاز کسب کنن 8بوکس:یکی از بازی های جذاب و خفن بازی بوکسه. دو حریف باید تا 2 راند به هم حمله کنن که یکی به زمین بیفته مینی گیم های ایونت ها 1مسابقه رانندگی: با تعداد حریف های این بازی مسیر تعیین شده را بگذرن تا یک نفر برنده شوند 2تخریب:با تعداد حریف های که این بازی باید بهم دیگر در سوار ماشین های فیتشداه به هم ضربه بزنند برنده ان کسی است که زنده بمانند 3پارکور:تعداد حریف های این بازی که مسیرشون تعيين شده به مقصد برسند 4قایم باشک:به نظر میاد که بازی بچهگانی باشه ولی این بازی فرق میکنه یک نفر با اسلحه پر به سراغ قایم شده ها میگرده و باید بکشه که امتیاز بگیره و تمام حریف ها باید پنهان باشن ولی اگر پیدا شدن باید به جای امنی که تعیین شده پناه بگیرن قبل از این که کشته بشوند این تمام مینی گیم های این سرور رول پلی است پیشنهاد کردم امیدوارم از این ایده های که تعریف کردم بهره ببرید باتشکر نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .