رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Farhad_Vengeance

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Joseph_Sarbaz

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):lvl2 faction: none

توضیحات شکایت:  همکار ایشون به من وانتد دادن و ایشون هم وانتد تکراری دادن

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

175361181599571.png

175361181603342.png

• Confused 1
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۵ در 22:28، Sajad_Sarbaz گفته است:

یکم چشماتو باز کن ببین کی بهت وانتد داد اسم وانتد دهنده ببین 

یه بار بهت وانتد مزاحمت داده فقط

اون بالا بالا نگا کنی بد نیست

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 03:37، Sajad_Sarbaz گفته است:

من نگاه کردم که میگم 

Naruto یک وانتد مزاحمت و vdm بهت داده 

Joseph : وانتد مزاحمت 

چشماتو باز کنی Joseph یک بار وانتد داده فقط

وانتدی داده بدون اخطار اخطار نباید بده احیانن داداش گلم؟

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 03:46، Sajad_Sarbaz گفته است:

آره باید اخطار بده 

احتمالا اونم مدرک داره که اخطار داده بهت 

داشته باشه که رد میشه فرومت

نداشته باشه تایید میشه

فعلا نداده

ارسال شده در

سلام به شما عزیز

بنده ۴ تا دلیل موجه و محکم دارم که وانتد شما به درستی ثبت شده و هیچ اشکالی تو وانتد دادن نیست 

۱. جناب آقای ناروتو ممبر نوپو هستند و ربطی به من نداره فعالیتش نه به من و نه به فکشن ال اس پیدی 

۲. بنده ریک کامل شما از وی دی ام و مزاحمت رو دارم و هیچ اشکالی درش نیس

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/28/175369826149021.mp4

۳.شما در حال حاضر دو تا شکایت دارید که اگرم جفتش قبول بشه ، یکیش رد میشه یه دلیل اینکه ۲شکایت همزمان قبول نیس‌‌.

۴. بعد از اینکه جناب آقای ناروتو به شما وانتد داد بعد از چند دقیقه من به شما وانتد دادم و شما هیچ مدرک محکمی ندارید که من و آقای ناروتو همزمان به شما وانتد دادیم

لطفاً به این چهار مورد توجه کنید و بعد شکایت الکی ثبت کنید 

با تشکر.

• Like 1
    ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 13:55، Joseph_Sarbaz گفته است:

سلام به شما عزیز

بنده ۴ تا دلیل موجه و محکم دارم که وانتد شما به درستی ثبت شده و هیچ اشکالی تو وانتد دادن نیست 

۱. جناب آقای ناروتو ممبر نوپو هستند و ربطی به من نداره فعالیتش نه به من و نه به فکشن ال اس پیدی 

۳.شما در حال حاضر دو تا شکایت دارید که اگرم جفتش قبول بشه ، یکیش رد میشه یه دلیل اینکه ۲شکایت همزمان قبول نیس‌‌.

۴. بعد از اینکه جناب آقای ناروتو به شما وانتد داد بعد از چند دقیقه من به شما وانتد دادم و شما هیچ مدرک محکمی ندارید که من و آقای ناروتو همزمان به شما وانتد دادیم

با تشکر.

یه ثانیه بعدشه گلم

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:03، Farhad_Vengeance گفته است:

یه ثانیه بعدشه گلم

سمپ لانچر شما تایم رو دقیق نشون نمی ده ، ضمناً بنده ۴دلیل محکم آوردم ، حتی اگه ۳تاش اشتباه باشه ، یکیش درست باشه فرمت رد میشه گل 

بعدشم من کاری به فعالیت ممبرای نوپو ندارم

میتونید برید از اون شکایت کنید ...

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 13:55، Joseph_Sarbaz گفته است:

سلام به شما عزیز

با تشکر.

و اینکه اخطاری دادی که برم نمیبینم و تایم وانتدو کات زدی چرا خب اونم بزار دیه کارت لنگه عزیزم مدرکت ناقص هست

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:08، Farhad_Vengeance گفته است:

و اینکه اخطاری دادی که برم نمیبینم و تایم وانتدو کات زدی چرا خب اونم بزار دیه کارت لنگه عزیزم مدرکت ناقص هست

ارپی فایل خرابه گل 

بیشتر از ۲دیقه و یه حجم مشخصی نمیشه گذاشت ، من ۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه ریک شمارو دارم ، ولی حجمش ۳۱۷ مگ و ارپی فایل اجازه آپلود نمیشه

الکی واس خودتون بحث و مشکل نتراشین

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:19، Joseph_Sarbaz گفته است:

ارپی فایل خرابه گل 

بیشتر از ۲دیقه و یه حجم مشخصی نمیشه گذاشت ، من ۲ دقیقه و ۳۲ ثانیه ریک شمارو دارم ، ولی حجمش ۳۱۷ مگ و ارپی فایل اجازه آپلود نمیشه

الکی واس خودتون بحث و مشکل نتراشین

عزیزم فقط اون ثانیه که وانتد دادی رو 10 ثاینه قبلو بعدشو بده

ارسال شده در

ضمنا مدرک خودتون هم خیلی سالم و کامل نیست  عزیزم

این عکسه ریک کنه برای اینکه پیش خودتون باهوش نباشید و بگید ریک کامل نداره...

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/28/175369992993021.png

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:22، Joseph_Sarbaz گفته است:

ضمنا مدرک خودتون هم خیلی سالم و کامل نیست  عزیزم

این عکسه ریک کنه برای اینکه پیش خودتون باهوش نباشید و بگید ریک کامل نداره...

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/28/175369992993021.png

عزیزم ریک تایم وانتد دادنو بده چکاریه میکنی چرا تفره میری؟

• Confused 1
    ارسال شده در

بعدشم من میگم اگه من و ناروتو همزمان وانتد دادیم ، من فکشن ال اس پیدی (LSPD) و جناب ناروتو فکشن نوپو (NOPo) هستن ، من کاری به وانتد ایشون ندارم ، اگه جفتمون ال اس پیدی بودیم شکایت شما صحیح 

و مورد دوم : حتی اگرم همزمان وانتد داده باشیم بازم به درستی بوده چون شما خیلی وقت بود که اینجا بودید ، نزدیک ۵ دقیقه جلو مدیک وی دی ام می‌کردید حتی با وجود داشتن وانتد. ، این حرکت هم نان ارپی و هم سو استفاده از موقعیت بنده بوده ، شما می‌دونستی بنده دارم پست میدم و اجازه ترک مدیک برای جیل دادن شما نداشتم ...

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:27، Joseph_Sarbaz گفته است:

بعدشم من میگم اگه من و ناروتو همزمان وانتد دادیم ، من فکشن ال اس پیدی (LSPD) و جناب ناروتو فکشن نوپو (NOPo) هستن ، من کاری به وانتد ایشون ندارم ، اگه جفتمون ال اس پیدی بودیم شکایت شما صحیح 

و مورد دوم : حتی اگرم همزمان وانتد داده باشیم بازم به درستی بوده چون شما خیلی وقت بود که اینجا بودید ، نزدیک ۵ دقیقه جلو مدیک وی دی ام می‌کردید حتی با وجود داشتن وانتد. ، این حرکت هم نان ارپی و هم سو استفاده از موقعیت بنده بوده ، شما می‌دونستی بنده دارم پست میدم و اجازه ترک مدیک برای جیل دادن شما نداشتم ...

من وانتدی نداشتم اگه داشتم که درجا میزدید شما با هم 5 تا وانتد دادید لطف کن تایم وانتد رو بده و اینکه تایم اخطار دادنتو بده

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 14:27، Joseph_Sarbaz گفته است:

در ۱۴۰۴/۵/۶ در 15:32، Sajad_Sarbaz گفته است:

داداش مدرک کاملتو بده پیوی لیدرت 

یا برو اون بخش فیلم که مدرک اخطارت هست برش بزن از فیلم کامل جدا کن بفرست اینجا کاری نداره که 

1 باید همین جا باشع که پارتی نکنن و تایم درست باشه
    2 وقت مارو نگیر ریک تایم وانتد رو بده که اخطار دادی چرا فرار میکنی عزیزم

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۵/۶ در 17:15، Farhad_Vengeance گفته است:

1 باید همین جا باشع که پارتی نکنن و تایم درست باشه
    2 وقت مارو نگیر ریک تایم وانتد رو بده که اخطار دادی چرا فرار میکنی عزیزم

اینکه من میدم تو با لیدر یا هد دولت به شما مربوط نمیشه

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
    متأسفانه محتوای شما حاوی عباراتی است که ما اجازه انتشار آن را نمی دهیم. لطفاً محتوای خود را ویرایش کنید تا کلمات برجسته شده در زیر حذف شوند.
    ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...