Tom_Nova ارسال شده در July 26, 2025 at 14:00 #122816 ارسال شده در July 26, 2025 at 14:00 نام شما در بازی: Tom_Bloodline نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Yasin_Blodzzwize اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lvl 4 توضیحات شکایت: لیدر گفت هرکی اومد تو رو بگو بره بیرون بعد این رو سرور لاگین کرد ..... منم بهش گفتم برو بیرون اونم گفت خفه و منم بهم برخورد و بهش ی چی گفتم و بعد تحدیدم کرد کیکت میکنم و بعد چند دقیقه کیک کرد وگفت sik https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/26/175353756521041.png https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/26/175353808385941.png بعد به لیدر گفتم که این یارو منو اینجوری کیک کرد و اینا ... لیدرم اینو رنک دوون کرد و گفت بدون اجازم تورو کیک کرد رنک دوون شد اخر سرم به امین گفتم اگه شکایت کنم و تایید شه که منو بی دلیل و بدون هماهنگی کیک کرده پانیشام پاک میشه؟؟ گفت اره https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/26/175353825022871.png مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) Seyed Tel : @Qut_MP
Yasin_Wezexxsize ارسال شده در July 26, 2025 at 16:04 #122829 ارسال شده در July 26, 2025 at 16:04 درود به پلیری که برای من شکایت ثبت کرده اولا شما نباید به رنک بالاتر از خودت توهین کنی و بهش بگی برو بیرون تو از این کلمات رکیک استفاده کردی (obne)(sik) حتی اگه به لیدر یا ادمین توهین بشه کیک میشی ، چه برسه به من داخل فروم بخش دلایل و پانیش نوشته شده توهین به اعضای رنک بالای فکشن مجازات به همراه دارد .( دلایل و پانیش بخش 5) این یکی از دلایل بوده ، بعدش مدرکی ارائه نشده که لیدر به شما دستوری داده باشه که همه رو بیرون کنید ، و اینکه لیدر بعد از بیرون رفتن خود از اچکیو این حرف باطل میشه . نکته : من بعد از کیک کردن پلیر با دلایل محکم و رسمی توسط سایت ، رنک داون شدم ، ولی بعد چند دقیقه من به حالت ساب لیدری برگشتم که این به لیدر مربوط میشه ، اگر بدون اجازه کیک کرده بودم داون من همیشگی بوده ولی ، لیدر صلاح دونستید که داون نکنه اول شما شروع کردید و من پایان دادم.
Tom_Nova ارسال شده در July 26, 2025 at 19:06 نویسنده #122883 ارسال شده در July 26, 2025 at 19:06 در ۱۴۰۴/۵/۴ در 09:04، Yasin_Blodzzwize گفته است: درود به پلیری که برای من شکایت ثبت کرده اولا شما نباید به رنک بالاتر از خودت توهین کنی و بهش بگی برو بیرون تو از این کلمات رکیک استفاده کردی (obne)(sik) حتی اگه به لیدر یا ادمین توهین بشه کیک میشی ، چه برسه به من داخل فروم بخش دلایل و پانیش نوشته شده توهین به اعضای رنک بالای فکشن مجازات به همراه دارد .( دلایل و پانیش بخش 5) این یکی از دلایل بوده ، بعدش مدرکی ارائه نشده که لیدر به شما دستوری داده باشه که همه رو بیرون کنید ، و اینکه لیدر بعد از بیرون رفتن خود از اچکیو این حرف باطل میشه . نکته : من بعد از کیک کردن پلیر با دلایل محکم و رسمی توسط سایت ، رنک داون شدم ، ولی بعد چند دقیقه من به حالت ساب لیدری برگشتم که این به لیدر مربوط میشه ، اگر بدون اجازه کیک کرده بودم داون من همیشگی بوده ولی ، لیدر صلاح دونستید که داون نکنه اول شما شروع کردید و من پایان دادم. اولا من نمیدونستم شما سابی و اگر نه من بهت چیزی نمیگفتم دوما وقتی میگفتم برو بیرون شما باید میگفتی سابم نه اینکه بگی khafe //// به قول خودتون اگه شما رنک بالایی نباید بیای توهین کنی به مقام های پایین و دیموتی داره بعدش چجوری روت میشه بگی من اول شروع کردم ؟؟؟ اول میگی خفه بعد منم بهت یچی گفتم .. بعد که عقدتو خالی کردی و منو کیک کردی میگی sik Seyed Tel : @Qut_MP
ErFan ارسال شده در July 27, 2025 at 05:36 #122948 ارسال شده در July 27, 2025 at 05:36 ◈ سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✅ شکایت شما پیگیری و قبول شد. » برای بازیکن مورد نظر مجازات صورت خواهد گرفت. » تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 1 @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده