Erfan_Emerald ارسال شده در July 20, 2025 at 21:03 #121685 ارسال شده در July 20, 2025 at 21:03 سلام میخوام یه چیزی بگم : اینکه برای شاپ یه پیشنهاد دارم / همچنین برای چیزای دیگه بخش ۱ : شما میتونید یه بخشی اضافه کنید توی شاپ که نقشه سرور رو به صورت آنلاین نشون میده ، در این نقشه خونه هایی که فروخته شدن و نشدن رو به اجرا میزارن ، اینطوری پلیر راحت تر میتونه خونه هارو بخره ، حتی اگه موافق بودید از طریق سایت هم بتونه خونه بخره بخش ۲ : ببینید اینو میدونم که اطلاعات خودتون و پلیر هاتون خیلی مهمه و شخصیه پس یه پیشنهاد دیگه برای شاپ سرور دارم ( پلیرا باید قبل از ورود به سایت لاگین کنم توی اکانتشون و مشخصات امانت خودشون رو ببینن بدون لاگین کسی نمیتونه وارد سایت بشه ، این میتونه کمکی کنه که سرور های دیگه از محصولات اختصاصی شما کپی نکنن و حتی برای پلیر ها جذاب تر هست.) بخش ۳ : همینطور میتونید کاری کنید که داخل فروم انجمن پلیر ها با اکانتی که دارن امتیاز بگیرن و با توجه به اون امتیاز داخل سرور چیزی دریافت کنند ، مثلا ۱ امتیاز = ماشین وی آی پی ، حالا این مثال بود ولی میتونید این امتیاز رو برای سایت استفاده کنید مثلا بالاترین پلیر از لحاظ امتیاز در سایت مثل لیدر برد بخش ۴ : میتونید برای بهبود سرور و متفاوت بودن اچ کیو گنگ هارو عوض کنید تا پلیر ها بتونن تفاوت رو تجربه کنند ، همچنین در مکان های که در وار استفاده نمیشن این مکان ها استفاده بشن ، همچنین پلیر ها میتونن با استفاده از اسلحه های مختلف با هم فایت کنن مثل M4 / SHOT / خیلی چیزای دیگه که خودتون صلاح بدونید. بخش ۵ : همچنین میتونید قانون وبوک رو بشکنید و عوض اینکه به پلیر بگید بهم وبوک بده خودتون با کد خاصی که طراحی شده بتونید وبوک پلیر را مشاهده کنید همچنین بالای وبوک نوع سابقه های فکشن نوشته شده باشه مثلا Wbook Yasin_Onepiece (Ghetto) R7 aztecas R7 ballas بخش ۶ : میتونید به جای اینکه با کد CALL رو با چت کردن بنویسید ( ارتباط با چت برقرار میشه دیگه در حالی که این کلمه معنی حرف زدن به صورت صوتی رو میده ) پس شما میاید یه کاری میکنید این بخش رو یه کاری میکنید که ۲ پلیر در حال ارتباط با ویس چت صحبت کنن یا حتی اگه پلیری مشکل داشت و با ویس چت نتونست گزینه ای باشه که چت کیبورد رو فعال میکنه و با پلیر در حال ارتباط با کیبورد تایپ کنه . نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .