Sherlock_Shark ارسال شده در July 18, 2025 at 19:34 #121265 ارسال شده در July 18, 2025 at 19:34 نام شما در بازی:Salvador_Sallivan نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Sajad_Sarbaz اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): level 15 توضیحات شکایت: NRP Wanted & Handcuff طبق تصویر این پلیر به قسمت اسپان آمده و بی دلیل به پلیر های دیگر وانت میدهد تا بتواند آمار عملکرد بهتری بهتری داشته باشد اما متاسفانه به من وانت داد و از من فرار میکرد که ریکورد آن را گرفتم و او مجبور شد بعد از فرار کردن مرا کاف کند، خواستار اخراج این پلیر از فکشن نوپو و یک وارن برای لیدر او هستم که نتوانسته قوانین را به خوبی به او بگوید، ریکورد متاسفانه آپلود نشد اما میتوانم به لیدر او نشان بدهم مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) 1 @ اشتراک گذاری
Sajad_Sarbaz ارسال شده در July 20, 2025 at 00:38 #121489 ارسال شده در July 20, 2025 at 00:38 (ویرایش شده) درود عزیز شما فرم صحیح شکایت رعایت نکردی ( اسم کسی که ازش شکایت داری باید به عنوان موضوع بنویسید ) دلیل وانتد شما لو دادن هویت من جلو بقیه بوده ، اینکارو کردید افشا هویت کردید بابتش وانتد مزاحمت دادم توی قوانین هم هست میتونید از ادمین ها بپرسید برای کسی دیگه هم وانتد ثبت کرده باشم بی دلیل نبوده و با مدرک بوده و البته وانتد گرفتن بقیه هم به شما مربوط نمیشه و اگه بخوان خودشون شکایت ثبت میکنن من اینجا مدارکشو ارائه میدم در مورد مجازات هم شما از این به بعد شکایت به شکل صحیح میذارید اون طرف هم میاد مدارکشو ارائه میده ادمین چک میکنه اگه مدارک اون شخص درست باشه شکایت رد میشه اگه درست نباشه مجازات میشه ویرایش شده در July 20, 2025 at 00:39 توسط Sajad_Sarbaz
Ehsan ارسال شده در July 21, 2025 at 11:04 #121768 ارسال شده در July 21, 2025 at 11:04 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: عنوان شکایت باید اسم فرد خاطی باشد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.🌹 ꔹ Channel Telegram : @IRan_Role_Play ꔹ 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨]
پست های پیشنهاد شده