رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
رفع مشکل ورود به سرور (کلیک کنید) ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Tupac_Corleone

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Rocky_Guard 

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): داخل فکشن نیستم 

لول ۲۸

توضیحات شکایت: درسته من توهین کردم اما نه توهین ناموسی یا هرچیزی که بخواد با ۲وارن منو کیک کنه 

ایشون که نه این با ۲وارن منو کیک کرد اول وارن رو داد بعد کیک کرد اصن نداریم همچین چیزی کی اینو ساب کرده به نظرم باید دوباره تصمیم بگیره 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/18/175284221140671.png

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/18/175284221145432.png

https://rpfile.com/uploads/guest/2025/07/18/175284221149293.png

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۴/۲۷ در 20:59، Maykel گفته است:

سلام عزیزم ببین یه چی بهت بگم اول اینه فحش فحشه حالا حتما نباید ناموسی باشه دومم **** کلمه فیلتر شده **** خوری پیش از اندازه میکنی میدونم **** کلمه فیلتر شده ****  داره میسوزه اشکال نداره اتیشش خاموش میشه و بعدشم بیا **** کلمه فیلتر شده ****  امیرو بخور

آقای راکی گارد که رفتی اک فیک ساختی لطفا از مالیدن برای ادمین بس کن و اینقدر پشت پرده نمون آدم اگه وجود داشته باشه نمیره اک دوم بسازه که بیاد فحش بده در ضمن از همین جا میگم **** کلمه فیلتر شده **** ننت 

ارسال شده در

درود، کیک شما به درخواست لیدر بوده و من فقط انجام وظیفه کردم الانم نمیدونم چرا رفتید اکانت فیک زدید از طرف من به خودتون فحش دادید و اینکه برای فحشی که به بنده دادید حتما پیگیری میشه و بقیه رو به ادمین میسپرم

ارسال شده در
    در ۱۴۰۴/۴/۲۸ در 00:17، Rocky_Guard گفته است:

درود، کیک شما به درخواست لیدر بوده و من فقط انجام وظیفه کردم الانم نمیدونم چرا رفتید اکانت فیک زدید از طرف من به خودتون فحش دادید و اینکه برای فحشی که به بنده دادید حتما پیگیری میشه و بقیه رو به ادمین میسپرم

باز تو چهار دیواری خونت لات شدی ؟ 

یا مدارک ریل سل کردنت بدم پشتیبانی؟

ارسال شده در (ویرایش شده)

مگه من مثل تو بی‌**** کلمه فیلتر شده ****م برم به ناموس خودم فحش بدم

آقای راکی گارد شما با این پیامتون گفتید که این اک فیک خودتونید و اومدی ماس مالی کنی که من بودم من نه از cs ادمین میترسم نه از بن شدن میترسم فقط حواستو جمع کن کودک سال 

ویرایش شده در توسط Tupac_Corleone
    ارسال شده در (ویرایش شده)
    در ۱۴۰۴/۴/۲۸ در 03:48، Taher_Guard گفته است:

باز تو چهار دیواری خونت لات شدی ؟ 

یا مدارک ریل سل کردنت بدم پشتیبانی؟

با اینکه تعریفای خوبی نشنیدم ازت ولی این یکی حرفت و هستم🤲📿

ویرایش شده در توسط Mahan_Mafiaa
    .
    ارسال شده در

عقل اینو نگاه کن الان خودتو لو دادی که اکانت فیکه ماله خودته😂

• 2 هفته بعد...
    • Hossein این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...