Devil_Lucifer ارسال شده در June 20, 2023 at 06:21 ارسال شده در June 20, 2023 at 06:21 (ویرایش شده) ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : 2_ لول شما در سرور : 3_اسم واقعی شما : 4_سن شما : 5_ایدی تلگرام شما : 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : 8_چرا می خواهید لیدر شوید : 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️ ویرایش شده در June 20, 2023 at 06:31 توسط Devil_Lucifer 1
A̸r̸a̸s̸h̸k̸ ارسال شده در June 20, 2023 at 06:48 ارسال شده در June 20, 2023 at 06:48 1_اسم شما در سرور :Manuel_Johnson 2_ لول شما در سرور :11 3_اسم واقعی شما :ارشک 4_سن شما : 14 نزدیک 15 5_ایدی تلگرام شما :@AnthonyHeb 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : ساب ریفا دو بار لیدر ریفا ساب گرو 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای فول گتو و گرفتن سابقه 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : گرفتن ساب پر سابقه گرفتن ممبر های ارپی که قوانین بلدن فول گتو میکنیم 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور :3+ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید :Vagos Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa
Eror_Dream ارسال شده در June 20, 2023 at 07:05 ارسال شده در June 20, 2023 at 07:05 38 دقیقه قبل، Devil_Lucifer گفته است: ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : Taha_Winner 2_ لول شما در سرور : 14 نزدیک به 15 3_اسم واقعی شما : مهدی 4_سن شما : +17 5_ایدی تلگرام شما : @DrB0Bi 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کاملا مسلط هستم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : رنک ۶ ازتکاس ۲ فصل پیش رنک ۵ واگوس ۱ فصل پیش 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای ساخت بهترین فکشن گتو و گرفتن تعدادی ممبر کاربلد 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : فکشن که انتخاب کردم رو توسعه میدم به ممبر های فکشن جوایزی بعد هر وار اهدا میکنم هرکس که بیشترین کیل رو تو وار داشته باشه بهش جایزه نفیسی میدم تا برای وار ها تلاش کنند 38 دقیقه قبل، Devil_Lucifer گفته است: 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله حتما 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : +۶ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Aztecas Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️
Alireza999 ارسال شده در June 20, 2023 at 07:48 ارسال شده در June 20, 2023 at 07:48 ۱ ساعت قبل، Devil_Lucifer گفته است: ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : alireza_Andreas 2_ لول شما در سرور :12 3_اسم واقعی شما :علیرضا 4_سن شما : ۱۴ نزدیک به ۱۵ 5_ایدی تلگرام شما : @Rwozeo 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله زیاد 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : ×1 L Vagos ×2 S Balas ×1 ×1 Rifa R 8 ×1 Grove ۱ ساعت قبل، Devil_Lucifer گفته است: 8_چرا می خواهید لیدر شوید : داشتن توانایی رهبری 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : گرفتن ساب با تجربه رفتن به راب ها بردن ممبر ها به DMZ جهت رفتن بالا ایم فول گتو 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : +۲ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید Ballas Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️
Beymain ارسال شده در June 20, 2023 at 08:06 ارسال شده در June 20, 2023 at 08:06 _اسم شما در سرور :Laster_Dempsey 2_ لول شما در سرور :21 3_اسم واقعی شما : بنیامین 4_سن شما :۱۴ 5_ایدی تلگرام شما :BN2101@ 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : full 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : 3 leader ballas 3 Leader ازتکس 8_چرا می خواهید لیدر شوید : full getto 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : انجام راب منظم و وین کردن وار ها 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 2+ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Aztecas Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa
Riko_Moltafet ارسال شده در June 20, 2023 at 08:37 ارسال شده در June 20, 2023 at 08:37 در ۱۴۰۲/۳/۲۶ در ۱۳:۱۵، Riko_Shadow گفته است: نام شما در بازی: Riko_Abner اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 13 فکشن خبرگزاری رنک 2 توضیحات کامل از دلیل محرومیت: من همیشه /editرو کپی میکردم که از بقیه زود تر اگهی هارو ادیت کنم و رنکم از بقیه بره بالاتر بعد توی روبیکا یکی از رفیقام پیام داده بود بیا داخل سرور گفتن هرکی بیاری پول میگیری گفت بیا داخل سرور اسم گیمتو بگو من بگم من اوردم که هم من پول بگیرم هم تو من گفتم من که نمیرسم بازی کنم ولی میام من ایپی سرور رو کپی کردم رفتم سری امدم باز توی همین سرور شما که به کارم ادامه بدم بعد اگهی گزاشتن من یادم رفته بود که توی کپی من /editنیست و سری اونو زدم فرستادم توی چت من نمیدونستم که این کپی بود مدرک مورد نیاز از صفحه بن
Captain_Extrasize ارسال شده در June 20, 2023 at 09:15 ارسال شده در June 20, 2023 at 09:15 ۱ ساعت قبل، Devil_Lucifer گفته است: ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : Black_Wolf 2_ لول شما در سرور : 16 3_اسم واقعی شما : امید 4_سن شما : 15 5_ایدی تلگرام شما : Haji_YT 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله همه ی قوانین رو 1 هفته یک بار چک میکنم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : Sub Aztecas Rank 8 Ballad Rank 8 Grove 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای ارپی بهتر و لیدر یک گنگ 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : ارپی بهتری در سرور ایجاد میکنم هیچ Non Rp پیش نمیاد و گنگ را بالا میبرم 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله قبلا ساب بودم لیدر بچه های گنگ دست من میداد 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : +5 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید Aztecas ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️
shapur_devil ارسال شده در June 20, 2023 at 09:22 ارسال شده در June 20, 2023 at 09:22 _اسم شما در سرور : shapur_Moltafet 2_ لول شما در سرور : 16 3_اسم واقعی شما : محمد 4_سن شما : ۱۹ 5_ایدی تلگرام شما : @Tdm_Godess 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : چندین بار در ازتکاس ، واگوس 8_چرا می خواهید لیدر شوید : توانایی اداره کردن ممبرا ، انتخاب شدن یه عنوان بهترین گنگ 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : بر اساس سابقه ساب انتخاب میکنم ، و ورک بوک هارو چک میکنم ، و تلاش میکنم بهترین گنگ فصل بشیم 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله کامل 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : ۴+ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa
Mepcaa_Hermanos ارسال شده در June 20, 2023 at 10:47 ارسال شده در June 20, 2023 at 10:47 1_اسم شما در سرور : Der_Mersad 2_ لول شما در سرور :31 3_اسم واقعی شما : Mersad 4_سن شما : 16 5_ایدی تلگرام شما : @MepcaAS 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : Bale Kamel 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : Grove 3 bar baghiye gang ha yek bar full 8_چرا می خواهید لیدر شوید : Pirozi 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : War mizanim 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ Bale 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 2,3,4 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove
Arshia ارسال شده در June 20, 2023 at 10:53 ارسال شده در June 20, 2023 at 10:53 _اسم شما در سرور :Danny_Vastness 2_ لول شما در سرور :15 3_اسم واقعی شما :arshia 4_سن شما :16 5_ایدی تلگرام شما :@The_Swat1 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : لیدر بالاس لیدر ریفا لیدر گرو ۳ بار ساب ازتکس ۲ بار ساب گرو استریت ۱ بار ساب ریفا ۱ بار ساب بالاس ۱ بار ممبر ازتکس ۱ بار ممبر بالاس ۲ بار ممبر گرو استریت مدارک همه موجود است. 8_چرا می خواهید لیدر شوید : ۱_فول گتو ۲_انجام راب های موفق ۳_شکست دادن گنگ های دیگر 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : خب ما یک کلن هستیم که در ان فم های Vastness, Domino , Deadsize ,Lord حضور دارند که تصمیم بر این شد اگر بنده لیدری گرفتم بقیه فم ها بیان هلپ من در مرحله بعد که کامل ممبرگیری کردیم ایجاد میتینگ های مختلف از جمله ایم ، رنک و... در مرحله بعد انجام ارپی های مختلف و همچنین فول گرافیتی. 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور :۳ الی ۵ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Aztecas Ballas اگه ازتکس باشه بهتره.
mmd.dehqanu ارسال شده در June 20, 2023 at 12:45 ارسال شده در June 20, 2023 at 12:45 _اسم شما در سرور : Mohammd_Winner 2_ لول شما در سرور : نزدیک های ۱۳ 3_اسم واقعی شما : محمد 4_سن شما :۱۶ 5_ایدی تلگرام شما : @Mohammd_Zex 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : کامل مسلط هستم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : بالاسا گروو ازتکس 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای ساخت یه گنگ حرفه ای و یه تیمی که بتونه ارتش رو خالی کنه 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : راب میزنم به ارتش و تیمی میسازم که در وار ها کم نیاره 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : ۳+ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove✓ Vagos Ballas Aztecas✓ Rifa
Kamyar_Cartel ارسال شده در June 20, 2023 at 14:14 ارسال شده در June 20, 2023 at 14:14 _اسم شما در سرور : Kamyar_Moltafet 2_ لول شما در سرور : 31 3_اسم واقعی شما : Kamyar 4_سن شما : 14 5_ایدی تلگرام شما : Kamyar_Hastam 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : کاملا مسلط هستم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : جدیدن سابقه هامو ریسیت کردم ولی قبلش: 2L, Aztecs 3Sub, Aztecs 1Sub, Grove 1Sub, Ballas 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای راب زدن، فول کردن گتو 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : راب میزنم با کمک اعضای گنگ، ممبر میگیرم، تلاش خودمو تو برنده شدن در گتو میکنم، میتینگ درون گنگی برگزار میکنم. 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله کاملا 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : بالای ۴ساعت بعضی روز ها به ۱۰ساعت هم رسیده، ببشتر 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : (Aztecas)
ArAsH ارسال شده در June 20, 2023 at 14:16 ارسال شده در June 20, 2023 at 14:16 شما در سرور : Kenzo_Domino 2_ لول شما در سرور : 18 3_اسم واقعی شما :امیرحسین 4_سن شما : ۱۸ 5_ایدی تلگرام شما : YeTiri@ 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : کاملن مسلط هستم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : بالاس ( full ghetto) واگوس ازتکس گرو همه گنگ ها رنک 8 بودم 8_چرا می خواهید لیدر شوید : بدلیل تجربه زیاد در گتو و فول گتو 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید :فول گتو 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور :+4 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Ballas
Wolso ارسال شده در June 20, 2023 at 15:44 ارسال شده در June 20, 2023 at 15:44 1_اسم شما در سرور : Satoru_Tranquility 2_ لول شما در سرور : 23 3_اسم واقعی شما : hossein 4_سن شما : 17 5_ایدی تلگرام شما : @hosiTIRED 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله فول 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : S RIFA ×2 S VAGOS ×2 S BALLAS ×1 S AZTECS ×2 S GROVE ×1 8_چرا می خواهید لیدر شوید : توانایی لیدری و فول گتو 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : تقویت ایم ممبرا ، تیم سازی با فم های قدرتمند ، نقشه کشی قبل راب ها ، انجام ارپی های روزانه 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : ۳+ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : RIFA
Sajad ارسال شده در June 20, 2023 at 16:34 ارسال شده در June 20, 2023 at 16:34 ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : Raymond_Vetrowize 2_ لول شما در سرور : 10 3_اسم واقعی شما : sajad 4_سن شما : 16 5_ایدی تلگرام شما : Deripaw@ 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : 3X S Ballas 2X S Rifa 1X S Vagos X2 R8 Grove 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای کسب تجربه و فول گتو در این سرور و اشنا شدن با لیدزی در گتو 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : برگزاری میتینگ بین ممبرا - برگزاری Aim Trainingبین ممبرا برا بهبود سازی ایم گرفتن هلپ های خوب 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 6.5 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Vagos Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa
Joker_Cartel ارسال شده در June 20, 2023 at 18:39 ارسال شده در June 20, 2023 at 18:39 1_اسم شما در سرور : Joker_Cartel 2_ لول شما در سرور : 33 3_اسم واقعی شما : مصطفی 4_سن شما : 21 5_ایدی تلگرام شما : @Fence_General 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله ، کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : 4 تا ساب آزتکاس 3 ساب بالاس رنک 8 ریفا رنک 8 بالاس 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برتر کردن تیم مورد نظر در فصل 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : تمام تلاشمو میکنم که گروه برتر بشیم و بتونیم یک فصل رو کامل پشت سر بزاریم 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : +۴ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Aztecas ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️
Zebr_Moltafet ارسال شده در June 20, 2023 at 19:52 ارسال شده در June 20, 2023 at 19:52 1_اسم شما در سرور : Devil_Avenger 2_ لول شما در سرور : 16 3_اسم واقعی شما : احسان 4_سن شما : 16 5_ایدی تلگرام شما : Hiteleriiiii@ 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله زیتد 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : سابقه ندارم 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای سابقه جم کردن و قانون خوب گزاشتن برای ممبرام خوش گذرانی با ممبر ها 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : راب در زمان خودش و عضو کردن اونایی که میخواهن عضو گنگ شون 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 7 ساعت 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️ ویرایش شده ۱۳ ساعت قبل توسط
Zebr_Moltafet ارسال شده در June 20, 2023 at 19:59 ارسال شده در June 20, 2023 at 19:59 _اسم شما در سرور : Devil_Avenger 2_ لول شما در سرور : 16 3_اسم واقعی شما : احسان 4_سن شما : 16 5_ایدی تلگرام شما : Hiteleriiiii@ 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : سابقه ندارم 8_چرا می خواهید لیدر شوید : برای سابقه جم کردن و برای راب زدن فول کردن گتو و قانون خوب گزاشتن برای ممبرام خوش گذرانی با ممبر ها 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : راب در زمان خودش و عضو کردن اونایی که میخواهن عضو گنگ شون 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 7 ساعت 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Grove Vagos Ballas Aztecas
Reza_Hewey ارسال شده در June 21, 2023 at 15:22 ارسال شده در June 21, 2023 at 15:22 در ۱۴۰۲/۳/۳۰ در ۱۰:۳۷، Reza_Hewey گفته است: 1_اسم شما در سرور : Reza_Hewey 2_ لول شما در سرور : 8 3_اسم واقعی شما :agha rezaaaa 4_سن شما : 18 5_ایدی تلگرام شما :@GODHITLER69 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : اری 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : ساب گروو - ساب واگوس - لیدری ریفا 8_چرا می خواهید لیدر شوید : زون پر کنم و راب بزنم 🗿💪 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : گتو اسفالت میشه ایونت دوئل میزارم ک ایمشون تقویت شه 🗿👍 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ اری اری 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : رکوردم 14 ساعته 🗿💪 ولی تو روزا عادی حداقل 5 ساعت 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : ازتکس
Nigaa_Dream ارسال شده در June 22, 2023 at 09:33 ارسال شده در June 22, 2023 at 09:33 ⚔ فرم درخواست لیدری گنگ ها ⚔ 1_اسم شما در سرور : Tiger_Hacker 2_ لول شما در سرور :18 3_اسم واقعی شما :ابول 4_سن شما :17 5_ایدی تلگرام شما :@To_Bego_Tiger 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : بله کامل بلدم 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) :عضو همشون بودم ساب همشون بودم با ۳ لیدری که اولی لیدری ریفا-و دومی لیدری گروو- و اخری لیدری واگوص داشتم 8_چرا می خواهید لیدر شوید : ایجاد چالشی برای خودم و سرگرمی خودم و دست خیلی هارم بگیرم 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : سعی میکنم ب ممبر هام پول و ایم یاد بدم تا وین کنیم و اینکه سر میتینگ ها پای گنگ میکنم ک قشنگ اشتیاق وار هارو داشته باشند تلاش اصلی برای وین گنگ و البته دوستی هم مهمه 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بله اولین بارم ک نیس 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : 9-8-7 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : Aztecas Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa ⚠️فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال کنید⚠️
Moltafet_Amir ارسال شده در June 22, 2023 at 10:10 ارسال شده در June 22, 2023 at 10:10 _اسم شما در سرور : Fernandez_Moltafet 2_ لول شما در سرور : 20 3_اسم واقعی شما : امیر 4_سن شما : ۱۷ 5_ایدی تلگرام شما : @MrHekcmat1 6_آیا به قوانین سرور ( آرپی و گنگ ) مسلط هستید ، به چه مقدار : کامل 7_سابقه شما در گتو (گنگ ها) : ۳ بار ساب گرو ۱ بار ساب ازتکس ۲ بار کمک ساب ازتکس ۱ بار کمک ساب بالاس 1 بار کمک ساب و ساب در واگوص در سرور های دیگر خیلی لیدری داشتم و تجربه بالایی دارم 4 بار لیدر ازتکس در آلفا 1 ساب واگوص الفا 2 بار لیدر گرو الفا 8_چرا می خواهید لیدر شوید : فول گتو 9_اگر لیدر شوید چیکار میکنید : راب میریم و ... 10_اگر لیدر شوید توانایی کنترل و مدیریت بازیکنان داخل گنگ را دارید ؟ بلی 11_تایم پلی روزانه شما در سرور : ۳ الی ۵ 12_از گنگ های زیر یک مورد را انتخاب کنید : vagos Grove Vagos Ballas Aztecas Rifa
پست های پیشنهاد شده